Glavni » general » Korištenje flip kućišta s vašim smartphone uređajem

Korištenje flip kućišta s vašim smartphone uređajem

general : Korištenje flip kućišta s vašim smartphone uređajem

Nisam obožavatelj flip slučajeva ili bilo koje vrste slučajeva za telefone. Radije volim svoje mobitele gole u svojoj slavi. Zašto sakriti one lijepe dizajne iza sloja kože ili plastike ili što god? Da; Znam da slučajevi i vrećice imaju prednosti. Na primjer, jedna od glavnih koristi je zaštita. Ali nikada nisam imala problema s održavanjem uređaja u vrhunskom stanju čak i nakon nekoliko mjeseci korištenja, pa ...

Moja osobna preferencija ili ne, vidim da su flip slučajevi - osobito oni koji se otvaraju vodoravno poput knjiga - dobro uhvatili. Svugdje gdje se okrenem vidim ljude koji nose svoje telefone u flip slučajevima i otvaraju ih kako bi ih koristili kao da drže knjige.

Gornja slika pokazuje moju prijateljicu Buchiu, koristeći samo jedan takav način. Držanje i korištenje pametnog telefona na taj način mora se osjećati prirodno nekome tko se koristi za čitanje knjiga. Možda, zaštita na stranu, to je jedan od razloga zašto su zacrtani vodoravni flip slučajevi. Ili možda samo jazavam.

Koristite li flip kućište? Zašto ga upotrebljavate? Osjeća li se prirodnim kao knjigu?

Krediti : hvala, Buchi, za dopuštenje korištenja ove fotografije!

Preporučeno
Ostavite Komentar