Glavni » auto općenito » Upotrebljavaj Android Auto na pametnom telefonu

Upotrebljavaj Android Auto na pametnom telefonu

auto općenito : Upotrebljavaj Android Auto na pametnom telefonu

Od uvođenja Android Auto, usvajanje je nisko. Proizvođači su ga najprije morali graditi u automobilima, a onda ljudi moraju kupiti te automobile. Kako bi se kretao oko te prepreke, Google je napravio Android Auto dostupan kao aplikacija na vašem pametnom telefonu. Drugim riječima, ne trebate novi automobil s ugrađenim Androidovim računalom da ga više upotrebljavate. Instalirajte aplikaciju Android Auto na Google Playu i postavite telefon na nadzornu ploču automobila, a vi ste dobro ići.

Android Auto izvorno je dizajniran za prijenos ključnih aplikacija s telefona na zaslon vašeg automobila, optimiziran da bude vrlo čitljiv kako biste brzo pregledali tijekom vožnje. Te aplikacije uključuju: Google karte, Google Play glazbu i aplikaciju Google pretraživanje.
Nova aplikacija optimizirana za pametne telefone slijedi isti koncept - čime se ključne aplikacije lako čitaju i komuniciraju dok vozite.

Ipak, postoji snaga. Aplikacija Android Auto još nije dostupna u svim zemljama. Dobio sam ovu poruku kada sam ga pokušao preuzeti:

Preporučeno
Ostavite Komentar