Glavni » general » Upotreba Android Tableta s USB tipkovnicom i kućištem

Upotreba Android Tableta s USB tipkovnicom i kućištem

general : Upotreba Android Tableta s USB tipkovnicom i kućištem

Imala sam priliku upotrebljavati tablet i USB tipkovnicu plus torbicu za nošenje s kombinacijom kick stojeća dva dana. Sam, tableta nije bila tako privlačna, ali kompletan paket mi je promijenio jednadžbu. Izgledalo je kao nešto namijenjeno ozbiljnom radu, a nakon nekoliko sati korištenja, ja bih se usudio da ima smisla za ozbiljan posao.

Najprije, malo o samom tabletu. Jedinica je bila proizvod malo poznatog brenda Proscan. To je 7-inčni tablet s Android 4.1 Jelly Bean, 1.2GHz procesor i 512MB RAM-a. Zaslon je kapacitivni tip dodir. Unutarnja pohrana je samo 4 GB, no ima utor za mikro-SD koji traje do 32 GB kartica. Tu je aa mini-USB utor koji vam omogućuje korištenje modema, USB bljesak Pogoni ili fizičku tipkovnicu. Šteta je što postoji samo jedan takav utor. To znači da nakon što je tipkovnica priključena, ne možete koristiti modem ili bljesak voziti. Pravi sram. Dodavanje dodatnog mjesta učinilo bi ovaj tablet mnogo zanimljivijim računalnim alatima.

U upotrebi je fizička tipkovnica vrlo dobra i korisna. Našao sam ga ugodno i vrlo brzo upisati. Priključen je na tabletno računalo pomoću isporučenog mini-USB kabela. Bila sam u stanju napisati razumno brzo - sasvim brže nego što sam učinio na samom tabletu.

Iako zaslon nije loš, otkrio sam da se ponekad morao parati na zaslonu nekoliko puta prije nego što je registrirao neke dodirne točke. To je problem koji se čini uobičajenim za tablete Android s niskom cijenom općenito. Nije strašno, ali ako ste koristili više osjetljivih zaslona, ​​primijetit ćete i to će vas iritirati.

Također pročitajte: Kako kupiti vrijeme emitiranja od Fidelity banke na vašem telefonu bez internetskog pristupa

Upotrijebio sam Airtel USB modem s tabletom i nisam imao nikakvih problema, a Airtelova je mrežna pokrivenost bila na mjestu. Ipak, kad bih trebao koristiti tipkovnicu, morala sam to odvojiti. Tu je i Wi-Fi radio, pa sam ga upravo povezao s mrežom mobilne Wi-Fi mreže (MiFi) i nastavila se raditi.

Po mom mišljenju, kompletan paket ove vrste čini uvjerljivije argument za upotrebu tableta od samostalnog tableta. Primijetio sam da mnogi moji poslovni prijatelji koji posjeduju tablete, bilo da su iPads ili neki Android modeli, gotovo ga svi koriste u paketu koji uključuje fizičku tipkovnicu i torbu za nošenje. Gotovo svaki od njih. I dalje vjerujem da je fizička tipkovnica izmjenjivač igara za ozbiljan rad na mobilnom uređaju. Doista sumnjam da ova generacija nije ekstatična o hardverskim tipkovnicama, jer mnogi od njih nikad nisu naučili ispravno upisivati ​​i spasili Swype i Swiftkey.

Nemam pojma o maloprodajnom trošku ovog paketa, jer je vlasnik rekao da je dobio svoj dar. Čini se kao povoljno rješenje koje će privući one koji trebaju raditi u pokretu.

Preporučeno
Ostavite Komentar