Glavni » general » Koristite i koristite ga: Dell kaže da je Android riječ o igranju sadržaja

Koristite i koristite ga: Dell kaže da je Android riječ o igranju sadržaja

general : Koristite i koristite ga: Dell kaže da je Android riječ o igranju sadržaja

Vjerojatno ste već čuli vijest o Dellu izlasku iz poslovanja s pametnim telefonima. Ono što mi je zanimljivo jest posebna izjava koju pripisuje Jeff Clarke, voditelj poslovanja tvrtke Dell. Evo ga:

To je igra sadržaja s Androidom. Amazon prodaje knjige, a Google to čini s pretraživanjem. Do sada nismo pronašli način za izgradnju tvrtke na Androidu.

Mislim da je perceptivno da je Dell vidio da je Android o igranju sadržaja. Besplatni OS znači da ste proizvod. Nema besplatnog ručka na bilo kojem mjestu. Proizvođači koji koriste Android su alati u Googleovim rukama. Jednostavno i kratko. Čak i Samsung, najplodniji proizvođač Androida to zna, inače sa svojim uspjesima u Androidu, oni ne bi uložili u Tizen OS. Ono što Google poslije uglavnom je prihod od pretraživanja. "Evo slobodnog OS-a; te naporno radite i gradite nas prometa, tako da možemo napraviti naš novac ". Google također zarađuje od prodaje u Trgovini Play. Sadržaj je sve na putu. Amazon je to jasno vidio i otvorio Android, tako da mogu imati veću kontrolu nad sadržajem - i zaraditi više novca. Bez načina unovčavanja sadržaja Android proizvođači su samo cijevi.

Naravno, to je fer igra. Nema besplatnog ručka na bilo kojem mjestu. Međutim, čini se da je Dell zabilježio trošak ulaganja u Android te je shvatio da se radije ne bi koristili ako ne uspiju pronaći način za povratak. To je životna lekcija u životu koju svaki pojedinac i svaki posao moraju naučiti: Promatrajte kako se igra igra, a ako ne možete pronaći način da se netko vrati, nemojte ih koristiti . Uostalom, to je jednostavno zdrav razum. Android se odnosi na upotrebu i upotrebe.

Također pročitajte: Neki korisnici Nokia Lumia 630 prijavljuju probleme s pozivima

Osim toga vitalne poslovne lekcije, malo je čudno iako Dell izlazi iz poslovanja pametnih telefona u cijelosti. Ovo je razdoblje u kojem svatko (dobro, skoro) podsjeća na udio pametnih telefona. Čini se da Dell vjeruje da je budućnost u tabletama, jer će se usredotočiti na izradu tableta sustava Windows. Pošteno. U potpunosti ne napuštaju mobitel.

Preporučeno
Ostavite Komentar