Glavni » general » URPower Garment Steamer uklanja bore na odjeći

URPower Garment Steamer uklanja bore na odjeći

general : URPower Garment Steamer uklanja bore na odjeći

Kada trebate izaći iz kuće, htjeli biste staviti čistu i lijepu odjeću. Međutim, bez obzira koliko strašan vaš odjeća, bore čine ih izgleda jako loše. Ako morate koristiti neku odjeću, a ne želite ih glačati, možda biste željeli provjeriti URPower Garment Steamer. To je uređaj koji koristi mlaz struje kako bi se uklonile bore iz vaše odjeće uz gnjavažu da mora pronaći najbližu dasku za glačanje.

URPower Garment Steamer ne zahtijeva puno od vas. Sve što trebate učiniti je napuniti spremnik s hladnom vodom i priključiti ga. To je osobito korisno na haljini košulje, hlače, i druge formalne trošenje koji ne bi izgledao na daljinu formalni čak i na bore na vidiku. Uređaj ima spremnik od 130 mililitara koji je dovoljno malen da ga možete nositi u kovčegu tijekom putovanja.

Steamer URPower Garment izgleda jednostavan, ali elegantan. Do sada je to samo bijelo, a izvještaji upućuju na to da se osjeća lagano i lagano prianjanje. Vrata uređaja blago su savijena i nalazi se izlaz za paru. To je osmišljeno kako bi vašoj odjeći isporučio paru snažno i ravnomjerno. To je dovoljno za uklanjanje čak i najdubljih bora iz širokog raspona tkanina.

Evo nekoliko stvari koje treba napomenuti o URPower Garment Steamer, kao što je navedeno na web stranici Garment Steamer:

· Pepeljara odjeće URPower može osigurati do 10 minuta kontinuirane pare na punom spremniku.

Također pročitajte: KIS s mobilnim webom

· Spremnik mora biti napunjen hladnom vodom prije uporabe.

· Uređaj ne smije biti okrenut naopako, pogotovo ako je napunjen vodom.

· Kako bi se osigurala sigurnost korisnika, uređaj se automatski isključuje nakon istjecanja vode.

Ovo je uređaj koji bi bio koristan, pogotovo ljudima koji putuju puno. Možete preuzeti uređaj na Amazonu za samo 20 USD.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar