Glavni » general » Ažurirano: 4 rješenja za "kameru nije moguće pokrenuti" pogreška na uređaju BlackBerry

Ažurirano: 4 rješenja za "kameru nije moguće pokrenuti" pogreška na uređaju BlackBerry

general : Ažurirano: 4 rješenja za "kameru nije moguće pokrenuti" pogreška na uređaju BlackBerry

Postoji mnogo BlackBerry 10 vlasnika pametnih telefona tamo žaleći da se pogreška "kamera ne može pokrenuti" kada pokrenu pametni telefon. Ovo nije pogreška koju sam doživio s Z30 ili Putovnicom, tako da nemam nikakvih ruku na iskustvu da to riješim.

Međutim, uzeo sam vremena za sastavljanje popisa rješenja koja su radila za različite pojedince koji su doživjeli pogrešku.

Isprobajte ove postupke:

1. Izbrišite sve aplikacije trećih strana i ponovo pokrenite telefon. Fotoaparat bi trebao raditi sada. Kada instalirate ili ponovno instalirate bilo koju aplikaciju, provjerite jesu li, kada se to zatraži tijekom instalacije, daju samo najvažniji pristup fotoaparatu za aplikacije.

2. Uklonite bateriju telefona, uklonite i vratite SIM karticu, uklonite i vraćite memorijsku karticu, a zatim pokrenite telefon.

3. Za naslijeđene pametne telefone BlackBerry, pokušajte očistiti predmemoriju preglednika.

  1. Idite na aplikaciju Preglednik
  2. Odaberite gumb App
  3. Pomaknite se prema dolje i odaberite "Opcije"
  4. Odaberite Cache operacije
  5. Očisti sve (povijest, sadržaj, kolačići itd.)
  6. Odaberite povratni ključ (prikazuje čišćenje memorije)

Tu si ti. Tri moguća rješenja za rješavanje ovog problema na vašem BlackBerry uređaju. Ako jedan od gore navedenih djela služi za vas, pomozite drugima tako da objavite komentar u nastavku da biste odgovorili na to. Ako ste se upustili u ovaj problem i pronašli rješenje, učinite to isto. Hvala!

Ažurirano: 17.12.2015

Za uređaje BlackBerry 10 to se pojavljuje neko vrijeme. Također sam to iskusio na mom BlackBerry Q5. Kad god se ova pogreška pojavila, dopustite da se baterija pusti na nulu postotak (0%). Zatim napunite telefon. Provjerite fotoaparat, trebao bi se normalno otvoriti. Pokretanje baterije resetira i ponovno kalibrira softver.

Također pročitajte: iPhones i iPads pada od reprodukcije videozapisa od 3 sekunde
Preporučeno
Ostavite Komentar