Glavni » general » Neograničeno 4G: I Ntel i Smile imaju pitanja

Neograničeno 4G: I Ntel i Smile imaju pitanja

general : Neograničeno 4G: I Ntel i Smile imaju pitanja

Nedavno sam se radovala zbog dostupnosti Smile UnlimitedLite u Lagosu i počela sam razmotriti zamjenu trenutne Ntel neograničene pretplate s 4G. Don Caprio me pobijedio i dobio samu pretplatu na Smile UnlimitedLite. Recimo samo da je ostavio gorak okus u ustima. Njegov sažetak:

Jednostavno sam potrošio Đ. 10.000. Ako ste već razmišljali o ovom UnlimitedLite planu, pripremite se za surfanje webom brzinom GPRS-a.

To pravo postoji moj pod, a ja to tvrdi totalno. Hvala na glavi, Don! Ostajit ću daleko od Smile UnlimitedLite.

Ntel Unlimited 4G je bolji, ali ...

Moje iskustvo s Ntel Unlimited 4G općenito je bolje, osim jednog užasnog mjesta - čini se da je mreža raskala u uredu u Ikeji, Lagosu. Sada dobivam brzinu preuzimanja u rasponu od 231 kbps, 840 kbps, kada se nalazim u uredu. Svugdje drugdje dobivam dobre brzine od 5 Mbps do 46 Mbps.

Što da radim? Trebam 4G najviše brzine na poslu. Vidite moju situaciju? Ja sam tweeted na Ntel i buzzed brigu o korisnicima. Nema rezolucije. Koja je točka neograničenog broja 4G ako ne radi kao 4G na mjestu gdje vam najviše trebate 4G? Je li važno gdje se drugdje dobro izvodi? Spasiteljska milost je da sam u mogućnosti da se puno posla obavlja kod kuće i bilo gdje drugo moj roaming ja se nalazi unutar Lagos. To vrijedi za nešto, ali ne čini posao lakšim u uredu.

Također pročitajte: Ove fotografije snimljene su s TECNO Phantom 5

Postoje li druge neograničene usluge 4G koje su bolje od ove dvije? Jer upravo sada, ova situacija je bliska čovjeku koji je uhvaćen između jarkog crvenog đavla i dubokog plavog pogleda.

Preporučeno
Ostavite Komentar