Glavni » general » Razumijevanje sporova BlackBerry 10 BIS

Razumijevanje sporova BlackBerry 10 BIS

general : Razumijevanje sporova BlackBerry 10 BIS

Prilikom pokretanja BlackBerry 10 i prvog uređaja koji rade na novom operativnom sustavu, dužnosnici BlackBerrya dali su izjave da nije uobičajeno poslovanje s BIS-om na BlackBerry 10. Ove su izjave zasnovale na činjenici da je novi BlackBerry OS sličan većini ostalih platformi za smartphone platforme u novije doba po tome što je podatkovno intenzivan, a to nije moguće izvoditi sve te podatke istom kompresijom koju je BIS ponudio na starijim BlackBerry verzijama. Ja sam predstavio zašto to ima smisla u mom članku, BlackBerry 10 potrošnja podataka: ne možete jesti torte & Have It.

Od tada su BlackBerry službenici izjavili da nije točno da BIS neće biti dostupan na BlackBerry 10. Oni su jasno dali do znanja da BIS radi na BB10 uređajima, ali je ograničen samo na usluge specifične za BlackBerry kao što su BBM ( BlackBerry Messenger), ali ne i za pregledavanje weba, e-poštu (čak i BlackBerry.net računi e-pošte nisu dostupni na BB10) i druge generičke aplikacije. Ako biste to jasno razumjeli, znali biste da to ne čini razliku.

Zato me zabavljaju da me neki pojedinci još uvijek uznemiravaju zbog onoga članka kojega sam napisao, a ne možete jesti. Tako je jasno da se ništa nije promijenilo od onoga što sam napisao! Postoji BIS, ali nema kompresije za opću upotrebu. Pogrešno ... učini matematiku.

BIS znači nešto ljudima na tim dijelovima samo zbog velike kompresije podataka za pregledavanje, preuzimanje i prijenos. Kako BIS više ne pokriva te aktivnosti na BB10, za mnoge korisnike, to je jednako dobro kao što BIS nije dostupan na platformi. Vaše BBM razgovore se stišću. Kao da su oni zahtijevali puno kompresije na prvom mjestu.

Također pročitajte: HTC M4: Put ići!

Iako nemam BlackBerry Z10 za igranje, imam povratne informacije od najmanje dva korisnika, a to je sažetak:

- BIS radi na BB10 za BBM, ali ne i za pregledavanje weba i druge aplikacije
- Možete upravljati drugim stvarima putem generičkog plana podataka
- Također možete koristiti BBM na generičkom podatkovnom planu bez BIS-a

Imam pitanje: ako uistinu mogu pokrenuti BBM razgovore preko generičkog plana podataka, zašto bih se, osim takvog plana, pretplatila na BIS? Zašto bih istodobno pretplatio na dvije podatkovne usluge i potrošio još više? Za sigurnost mojih razgovora? Sumnjam da bi se većina ljudi smetala.

U svakom slučaju, mnoge GSM mreže već su objavile posebne BB10 podatke planove, a ti planovi nisu uzbudljivi postojećim pretplatnicima BlackBerry, u najmanju ruku. Dakle, ako tražite komprimiranje podataka i niske troškove održavanja kojima ste navikli od nigerijskih GSM mreža, molimo Vas da se probudite i mirisate kavu. Ovdje je nova era. BlackBerry 10 ne zadovoljava tu potrebu. Za mnoge ljude BIS je dobar kao onaj koji ne postoji na platformi.

Preporučeno
Ostavite Komentar