Glavni » general » Unboxing, Photos i Hands on with Innjoo požara

Unboxing, Photos i Hands on with Innjoo požara

general : Unboxing, Photos i Hands on with Innjoo požara

Danas je Innjoo Fire stigao Mobility Towers, i bilo je uzbudljivo da konačno shvatimo ovaj lijepi uređaj. Ovaj telefon je najnovija ponuda od Innjooa i nevjerojatna stvar je da dobivate 2 GB RAM-a za najnižu moguću cijenu.

Telefonski paket je vrlo sličan onoj Innjoo One, vjerojatno mjeri za smanjenje troškova, ali mi stvarno brinemo samo o tome što se nalazi u kutiji. Otvaranjem paketa vidite sam telefon, a ispod toga nalaze se priručnici, USB zidni punjač i mali paket koji sadrži slušalice i USB kabel.

Sam telefon izgleda dobro s metalnim okvirom oko strana. Natrag ima lagano grubu teksturu za dobar prianjanje. Imali smo crnu jedinicu, a kroz telefon sve izgleda tako brzo i fluidno. Moram uistinu potvrditi ovaj telefon isporučen s 2 GB RAM-a. Imamo i potpuno particioniranu 16GB ROM, 5MP / 5MP fotoaparat, možete vidjeti punu specifikaciju OVDJE.

Ovaj telefon će službeno početi prodavati 1. lipnja na Jumia Mobile Megathonu za nevjerojatnu cijenu od samo N17, 000. Jesam li spomenuo da ovaj telefon također ima svjetlo obavijesti? Očekujte uskoro pregled stanja mobilnosti

Preporučeno
Ostavite Komentar