Glavni » general » Unboxing, hands on i First Impressions s TECNO L8

Unboxing, hands on i First Impressions s TECNO L8

general : Unboxing, hands on i First Impressions s TECNO L8

TECNO L8 je ovdje! Pokrenut prije manje od mjesec dana, ovaj telefon predstavlja novu putanju koju je TECNO odabrao u novije vrijeme - koja proizvodi gadgete s fokusom na dobar dizajn i estetiku. Najznačajnija značajka ovog uređaja je monstruozna 5050 mAh baterija. Detaljne specifikacije možete pogledati OVDJE.

Ogromna ocjena akumulatora je dobrodošao razvoj, s obzirom na probleme s vlasti u zemlji. Pročitajte dok otkvačemo ovaj uređaj i podijelimo svoja prva pojavljivanja:

Kod otvaranja kutije nalazi se telefon koji leži na vrhu, ispod toga je paket koji sadrži punjač i USB kabel, tu je i dodatni USB OTG kabel. Neposredno ispod telefona, nalazite još jedan paket koji sadrži priručnike i flip cover.

Sam telefon je izrađen od poliranog metala. Ljepota koja se održava s vrhunskim izgledom i osjećajem. Na prednjoj strani leži selfie kamera i navigacijske tipke bez leđa svjetla. Kada okrenete leđa, vidite objektiv od 8 MP s LED bljeskom koji leži pored nje. Smanjujete ovo kako biste otkrili bateriju koja se ne može ukloniti i mjesta za SIM i mikro SD kartice. Na donjoj strani nalazi se roštilj zvučnika.

Na lijevoj strani nalazi se poseban gumb - gumb za uštedu energije, dok s desne strane vidite redovnu tipku za napajanje i glasnoću rockera. Na vrhu se nalazi utičnica od 3, 5 mm dok na donjoj strani vidite USB v2.0 priključak i mikrofon.

Divim se poliranom dizajnu ovog telefona. Naočale ne izgledaju tako spektakularno, ali imam osjećaj da ima više na ovom telefonu koji zadovoljava oči. Očekujte potpuni pregled u bilo kojem trenutku od sada.

Također pročitajte: Leagoo S10 specifikacije i značajke: skener skenera otiska prsta, 4050mAh baterija
Preporučeno
Ostavite Komentar