Glavni » general » Ultimate Test - Nokia N8, USB tvrdi disk, USB tipkovnica, Bluetooth miš i Full HD monitor

Ultimate Test - Nokia N8, USB tvrdi disk, USB tipkovnica, Bluetooth miš i Full HD monitor

general : Ultimate Test - Nokia N8, USB tvrdi disk, USB tipkovnica, Bluetooth miš i Full HD monitor

Već neko vrijeme koristim Nokia N8, i još uvijek mislim da je danas najsposobniji pametni telefon. Da; njegov korisničko sučelje nije na vrhu stabla, ali u svemu ostalom sastavljenom, ona udara konkurenciju.

Iako postoje nthose koji žive u poricanju i pokušavaju ukloniti Symbian s popisa operacijskih sustava smartphonea, svatko tko je stvarno iskoristio N8 zna da je to šala stoljeća.

Tijekom pregleda Mobile Industry Review, Momchil je postavio N8 na krajnji test - on je u osnovi postavio N8 kao središte sustava kućne zabave, povezujući ga s USB tvrdim diskom, USB tipkovnicom, Bluetooth mišem i Full HD monitorom.

Iz demo:

Radi!!! Nokia N8 doista je to učinio! Imamo USB tipkovnicu, Bluetooth miš, Full HD video datoteku kopiranu s USB tvrdog diska, Full HD Monitor i JBL audio sustav spojen na Nokia N8 istovremeno!

Ne mogu sada izraziti svoje osjećaje ... Ovaj uređaj je stvarno, stvarno moćan. Osim toga, uopće se nije zagrijavala dok je igrala u HD i istodobno se punila baterija!

Dobro sam napravio NOKIA, doista sam impresioniran !!!

U osnovi, N8 je služio kao procesor ovog kućnog medijskog centra, i nije preskočio udarac koji je to radio. Ta kombinacija funkcionalnosti čini N8 jedan od najbližih pametnih telefona pravi PC. Trebate veći zaslon? Spojite ga na HD monitor. Trebate li koristiti datoteke na USB uređaju? Priključite ga putem USB-a u pokretu.

Također pročitajte: Twitter Ažuriranja Android i iPhone Apps

Iako te značajke nisu stvari koje su potrebne svakodnevno, mogu vam reći da im je dostupna spasila kožu nekoliko puta kada sve ostalo nije uspjelo. N8 je spasio dan opet i opet.

Sada, može li netko pokušati gore s bilo kojim drugim smartphoneom izvan Symbian ekosustava i vratiti se k meni?

Izvor: Nokia N8 - krajnji test

Preporučeno
Ostavite Komentar