Glavni » general » Ubisoft najavljuje novu igru, Assassins Creed Rebellion

Ubisoft najavljuje novu igru, Assassins Creed Rebellion

general : Ubisoft najavljuje novu igru, Assassins Creed Rebellion

Ubisoft je objavio novu igru ​​Assassin's Creed za mobilne uređaje. Ova igra, nazvana Assassins Creed Rebellion, omogućuje igračima izgradnju bratstva ubojice i vođenja tvrđave u Španjolskoj tijekom španjolske inkvizicije. Ova RPG strategija vas vraća u 15. stoljeće, gdje ćete spustiti zle templare u tajnu misiju koja okuplja više od 40 ubojica. Ova skupina ubojica uključuje Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia, Machiavelli, kao i preko 20 novih likova stvorenih isključivo za pobunu. Nadalje, istodobno možete igrati s nekoliko poznatih ubojica, zahvaljujući novoj verziji Animusa koja spaja uspomene na Ubojice.

Assassins Creed Rebellion razvijen je u suradnji s Behavior Interactive Studio. U igri igrači kreiraju svoje sjedište bratstva, zajedno s novim sobama u kojima možete trenirati nove ubojice. Ta tvrđava je tvoja baza operacija. Više soba i sadržaja postaju dostupni dok vaša Bratstva napreduje, zajedno s ostalim mogućnostima nadogradnje. Isto tako, možete stvoriti nove predmete i opremu u sjedištu.

Igra vam omogućuje da preuzmete timove od tri Ubojice u različite operacije infiltracije. Misije se razlikuju po obliku: neke su u svrhu prikupljanja resursa za nadogradnju vaših likova, drugi su nagraditi igrače za stvaranje novih stavki. Nadalje, likovi imaju različite vještine koje djeluju za određene vrste operacija. To znači da na gameplay može utjecati način na koji razvijate svoje bratstvo. Također, tip misije može utjecati na način na koji razvijete svoje Ubojice.

Također pročitajte: Zašto ljudi pogrešno prenose nježne riječi za ljubav?

Trenutno se igra još uvijek razvija. Međutim, Ubisoft uskoro planira razotkriti igru ​​na Androidu i ostalim platformama. Za Android Assassins Creed Rebellion potrebna je verzija Android od najmanje 4.1 JellyBean. Također je optimiziran za Android telefone s 2 GB RAM-a.

Preporučeno
Ostavite Komentar