Glavni » general » Uber uvodi cijene na temelju rute u 14 američkih gradova

Uber uvodi cijene na temelju rute u 14 američkih gradova

general : Uber uvodi cijene na temelju rute u 14 američkih gradova

Jeste li znali da vas Uber sada naplaćuje prema kamo idete? Prije toga su cijene Uber bile temeljene na faktorima kao što su udaljenost, vrijeme putovanja i doba dana. Međutim, Uber je sada predstavio cijene temeljene na ruti, što znači da sada naplaćuju više korisnika ako putuju s višim zahtjevima.

Tvrtka planira to postići koristeći Ai i tehnike učenja strojeva, što će predvidjeti što je kupac spreman platiti. To će dovesti do toga da tvrtka naplaćuje korisnike više nego obično. Na primjer, vozač koji putuje u siromašniji dio grada iz bogate sekcije će platiti više od jahača koji dolazi iz siromašnijeg dijela. Uber će pokazati to vozarinu vozaču prije nego što oni uđu u kabinu.

Međutim, povećana cijena neće doći do vozača. Dakle, vozači će znati koliko će jahači platiti unaprijed, ali Uber neće razbiti vozarinu kako bi pokazao svoj udio. U međuvremenu, vozači su se u posljednje vrijeme žalili na troškove vožnje. Očekuje se kako će se taj razvoj pobrinuti za taj problem. Za sada je, međutim, sustav određivanja cijene na temelju rute postavljen na snagu u 14 gradova diljem SAD-a.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar