Glavni » general » Dva su razloga za brisanje aplikacije Facebook s telefona

Dva su razloga za brisanje aplikacije Facebook s telefona

general : Dva su razloga za brisanje aplikacije Facebook s telefona

Sve više i više prosvijetljenih korisnika saznaju da možda moraju izbrisati Facebookovu aplikaciju s njihovih iPhone uređaja i Android smartphone uređaja. Iako Facebook ostaje popularna platforma društvenih medija, Androidova aplikacija ima problema s kojima bi mnogi korisnici radije živjeli. Ovdje su dva od njih.

  1. Facebook za Android je sjećanje. Zatrpava unutarnju memoriju vašeg uređaja s otpadom koji se nastavlja graditi. Deinstaliranje aplikacije značajno oslobađa vaš uređaj.
  2. Facebook za Android je snažan hog, što znači da je ogroman odvod na bateriju smartphonea. Naravno, to se odnosi na prvu točku iznad. Sve što je sjećanje će staviti dodatni pritisak na bateriju vašeg uređaja. Deinstaliranje Facebook aplikacije za Android siguran je način da biste dobili mnogo bolji vijek trajanja baterije na uređaju.

Dakle, ako želite bolji vijek trajanja baterije na pametnom telefonu, jedan od dobrih načina da je brzo postignete jest brisanje aplikacije Facebook. Ako sada prestanete upotrebljavati Facebook na svom smartphoneu? Nije nužno. Preporučio bih Facebook Lite, ali to je kao ružni rođak lijepog labuda. Ako možete živjeti s prilično blagim izgledom i osjećajem, to je puno bolji menadžer resursa.

Alternativno, i to je način na koji sada upotrebljavam Facebook na svojim uređajima sa sustavom Android, prijavite se na Facebook na web pregledniku telefona i koristite je tamo. Djeluje sasvim dobro.

Preporučeno
Ostavite Komentar