Glavni » general » Twinpine mobilno oglašavanje poslužuje 254 milijuna pojavljivanja u Nigeriji

Twinpine mobilno oglašavanje poslužuje 254 milijuna pojavljivanja u Nigeriji

general : Twinpine mobilno oglašavanje poslužuje 254 milijuna pojavljivanja u Nigeriji

Twinpine Network, mreža za oglašavanje u pokretnoj mreži u Nigeriji u potpunosti posjeduje trenutačno svjedočenje eksplozivnom rastu, budući da više robnih marki i tvrtki proizlazi ogromna vrijednost od postizanja publike pomoću troškovno učinkovite, ciljane i mjerljive strane.

Twinpine je objavio 254 milijuna pojavljivanja posluženih na svojoj platformi samo u Nigeriji tijekom prva tri mjeseca poslovanja. Budući da je u kolovozu 2011. godine pokrenula komercijalno u Nigeriji, svjedočila je više od 40% mjesečnog rasta broja pojavljivanja oglasa na svojoj mreži web mjesta izdavača. Twinpine trenutno služi oglašavanje na vrhu nigerijskih mobilnih izdavača u kategorijama vijesti, sportova, poslovanja, zabave, sporta i društvenog umrežavanja.

Budući da je započeo s radom, pokrenuo je kampanje na drugim vodećim tržištima za mobilno oglašavanje u Africi, uključujući Keniju i Južnu Afriku, gdje je popularnost i prihvaćanje mobilnog oglašavanja veći.

Lokalno, Twinpine je isporučio vrijednost markama kao što su MTN, Pepsi, Autodesk, Jobberman i vodeće agencije za oglašavanje, pomažući im u postizanju svojih marketinških ciljeva s impresivnim rezultatima koji će se pokazati za njega.

Twinpine je u znaku predanosti razvoju lokalnog mobilnog ekosustava i poticanja inovativnosti i poduzetništva među studentima, programerima i entuzijastima tehnologije, sponzorirala trodnevnu konferenciju o stručnoj svjesnosti studenata koju je organizirala Studentska grana Instituta za elektrotehniku ​​i elektroniku, Obafemi Sveučilište Awolowo, Ile-Ife označilo je mobitele, internet i poslovanje u listopadu 2011. godine.

Twinpine je posvećen pomaganju brandovima i tvrtkama da učinkovitije dođu do ciljane publike na mobilnom webu kao i aplikacijama. Mobilna mreža za oglašavanje također pomaže izdavačima da povećaju svoj prihod od svojih mobilnih nekretnina tako što će povećati svoj inventar i posluživati ​​relevantne i ciljane oglase na mreži.

Također pročitajte: Priča o dva SIM-ova, dva uređaja i internetska povezanost

Saznajte više o tome kako vam Twinpine može pomoći ako posjetite njihovu web stranicu na www.twinpinenetwork.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar