Glavni » general » Tweetian za Twitter na Belle OS-u

Tweetian za Twitter na Belle OS-u

general : Tweetian za Twitter na Belle OS-u

Jedna od stvari koje sam spomenuo u mojoj recenziji Nokia 808 PureView bila je činjenica da sam ugrađeni Twitter klijent za Belle OS pronašao neupotrebljiv. Naravno, također sam spomenuo da postoje dostupne alternativne aplikacije u Nokia trgovini.

Ja sam vrlo ljubitelj Gravity, popularni Twitter klijent za Symbian / Belle. Imam i plaćenu pretplatu za aplikaciju. Ipak, pokušaj kao ja, nisam mogao postaviti gravitaciju na mojoj jedinici. Zaslonska tipkovnica odbija pop-up na mjestu unosa podataka o prijavi na Twitter. Kao takav, otišao sam u potragu za drugim alternativama - i došao do dva: Tweetian i uredno.

Tweetian je besplatna aplikacija napisana u Qt / QML i oponaša službeni korisničko sučelje službene aplikacije Twitter, tako da se odmah osjećate kao kod kuće. Upotrebljavala sam Tweetian kao moj zadani Twitter klijent tjednima i pronaći ga sposobnim. Većina funkcija koje redovito upotrebljavam jest - čitanje i odgovaranje na vremensku skrivenu, upozorenja i izravne poruke. Postoji mogućnost opcije Retweet, Citat, Omiljeni, Kopiraj, pa čak i Prijevod tweeta. Također možete crtati i kopirati permalinks.

Kada dodirnete vezu u cvrkutu, prikazat će se mogućnosti za:

  • Otvori vezu u web pregledniku
  • Kopiraj link
  • Pošalji u Pocket (ako imate postavku računa), ili
  • Slanje na Instapaper (ako imate postavku računa)

Dok možete vidjeti svoj profil, opcija za uređivanje nije dostupna. Možete pogledati i profil drugih korisnika, pratiti / prestati pratiti, kao i prijaviti kao neželjene pošiljatelje. Tu je ikona "Pretraživanje" koja vam omogućuje praćenje trendova, pokretanje i upravljanje pretraživanjima.

Također pročitajte: Problemi s poslužiteljem i predloškom

Kada tweeting možete ugraditi slike i dodati svoju lokaciju. Na izborniku Postavke aplikacije možete postaviti temu Tamna ili Svjetla, omogućiti uključivanje hashtagova u odgovorima i omogućiti TwitLonger (za one koji vam nedostaju cijela suština kratke slike na Twitteru). Aplikacija se može postaviti da ažurira vremensku traku, zabilješke i DM-ove u intervalima. Neočekivani se brojevi pojavljuju na vodoravnoj naslovnoj traci pri vrhu aplikacije. Ipak, nema zvukovne obavijesti. Postoji opcija za omogućavanje strujanja, tako da ćete primijetiti aktualne ažuriranja vremenske linije, spominjanja i DM-ove.

Iako Tweetian podržava samo jedan Twitter račun, također vam omogućuje dodavanje računa Pocket i Instapaper svaki, tako da možete slati veze na te usluge.

Što nedostaje Tweetian? Ne dobivate nikakvu obavijest o tome tko vas je slijedio ili vam je favorizirao svoje tweete, što je nešto što je vrlo korisno. Kao što je već spomenuto, nedostaje i mogućnost uređivanja vašeg profila.

Sve u svemu, Tweetian je vrlo opsežna aplikacija treće strane i dolazi visoko preporučeno za bilo koji korisnik Symbian Anna i Nokia Belle.

Preporučeno
Ostavite Komentar