Glavni » general » Pokušavajući raditi na iPhoneu je frustrirajuće

Pokušavajući raditi na iPhoneu je frustrirajuće

general : Pokušavajući raditi na iPhoneu je frustrirajuće

Ovo nije vijest za one od nas koji objektivno procjenjuju telefone. IPhone je revolucionaran na mnoge načine, ali ako trebate telefon, zaista možete raditi, ostati dalje!

Engadget urednik, Joshua Topolsky, nedavno je udaljio od ureda i pokušao dobiti neki posao na svoj iPhone 3GS, ali je završio s vrlo frustrirajuće iskustvo.

Njegove pritužbe uključuju:

  1. nedostatak više zadataka
  2. nepouzdanost zaslonske tipkovnice za razgovor
  3. intrusivan sustav obavijesti za SMS, kalendarske događaje i push IM poruke

Joshua kaže:

Osnovne funkcije, kao što su pozivanje ljudi, e-pošte i sigurno uređivanje dokumenata, i dalje se osjećaju nelegiranima i neprikladnim zbog zaslonske tipkovnice, a nedostatak višezadaćnosti čini kretanje kroz one obično važne zadatke koje je teško reći najmanje. Doživljaj na uređaju sa sustavom Android, S60, Pre, BlackBerry ili čak i Windows Mobile ima više smisla. Dopustite mi da to ponovim: ta iskustva imaju više smisla . Sada ne kažem da je izvršenje tih iskustava bolje za platforme, ali je filozofija dopuštanja višekorisničke korisnosti prirodnija za nas. IPhone nema ni način za prebacivanje između nedavno korištenih ili omiljenih aplikacija.

Na ovakav način ne radimo na našim računalima - zašto Apple misli da želimo tako raditi na našim telefonima?

Ta se pitanja ne samo otkrivaju. Oni su osnovani prekidacima za ljude koji rade na putu (na mobitelima). Oni su razlozi zašto je iPhone za mene ne-ne. IPhone je gladak, prijateljski uređaj ako ste u medijima i ne morate nužno raditi na telefonu. Korisničko je sučelje lijepo. Ali pokušajte raditi, i ...

Također pročitajte: Android 4.0.4 ažuriranje donosi poboljšane rezultate mjernih vrijednosti za HTC One X

Znam da je Dayo govorio o kupnji iPhonea nedavno. Osim ako Apple ne isporučuje verziju iPhonea za QWERTY tipkovnicu s više zadataka, nešto mi govori da će se više vjerojatno žaliti zbog toga. Znam svoj raspored rada! Ali, vjerujem u čuda.

Pročitajte Joshuaov puni račun: uklanjanje iPhone 3GS-a s tržišta rada.

Preporučeno
Ostavite Komentar