Glavni » general » Pokušavajući Airtel 3 mjeseca Besplatni Internet na Lumia 610 - prvi dio

Pokušavajući Airtel 3 mjeseca Besplatni Internet na Lumia 610 - prvi dio

general : Pokušavajući Airtel 3 mjeseca Besplatni Internet na Lumia 610 - prvi dio

Nokia Lumia 610 stigao je u Kuću prije mjesec dana s promotivnom oznakom koja nudi 3 mjeseca besplatnog interneta tvrtke Airtel Nigerija. U paketu je također bio Airtel microSIM paket. Do sada, nisam se trudio s tim. Danas, međutim, pomislio sam da će pokusnu ponudu pokrenuti. Otišao sam do najbliže Airtelove trgovine kako bih registrirao microSIM karticu, što sam učinio za manje od 15 minuta. Već sam imao microSIM umetnut u Lumia 610. Rekli su mi da će kartica biti aktivna u roku od 2 sata, i to je bilo tako.

Napunio sam malu količinu vremena za emitiranje na liniji samo da budem siguran da je linija u potpunosti aktivna, a kad sam se vratio kući, poslao sam zahtjevni kod "LUMIA" na 141. Odgovor SMS stigao je u trenucima govoreći:

Poštovani kupci, ova ponuda za probnu verziju Lumije nije dostupna za ovaj uređaj. Umetnite SIM karticu u Nokia uređaj kupljen za tu svrhu i pokušajte ponovo.

Pa, SIM je već bio kupljen u Nokia uređaju za tu svrhu. Pokušao sam još dvaput i svaki puta sam dobio istu poruku.

Evo slike promotivne oznake na telefonskom paketu:

Telefonski paket označava da je ovaj telefon namijenjen nigerijskom tržištu i nosi oznaku probne ponude s uputama o tome kako ga aktivirati pa sam prilično siguran da negdje drugdje treba postojati. Sutra ću se vratiti u Airtel trgovinu da vidim hoće li se ovo pitanje riješiti.

Očekujte drugi dio (i možda trećinu) ovom članku.

Preporučeno
Ostavite Komentar