Glavni » general » TrueBranches pokreće besplatnu Blackberry app

TrueBranches pokreće besplatnu Blackberry app

general : TrueBranches pokreće besplatnu Blackberry app

TrueBranches, tvrtka za online izvoz / uvoz usluga, predstavila je besplatnu mobilnu aplikaciju BlackBerry kako bi svoje usluge približila svojim klijentima. S ovom novom mobilnom aplikacijom Nigerians moći će kupiti artikle u trgovinama SAD-a koristeći svoje BlackBerry mobilne telefone te ih isporučiti u Nigeriji. BlackBerry aplikacija također omogućuje trgovcima u Nigeriji da prodaju svoje proizvode na američko tržište.

Mobilna aplikacija TrueBranches proširenje je web stranice na adresi www.truebranches.com. Cilj mu je da svoje usluge približi svojim klijentima i osposobljava ih da pristupaju svojim uslugama s bilo kojeg mjesta bez ograničenja.

TrueBranches nudi dvije osnovne usluge, a to su usluge Buy USA i Buy Africa. Usluga Buy USA omogućuje tvrtkama i pojedincima u Nigeriji i diljem Afrike da kupuju od SAD-a i isporučuju ih na odabranu adresu u Africi. Usluga Buy Africa, s druge strane, daje ljudima koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama, u inozemstvu i unutar Afrike lak pristup trgovcima temeljenim na nigeriji s planovima za ganačke i južnoafričke trgovce.

Mobilna aplikacija TrueBranches BlackBerry može se preuzeti putem ove veze //www.truebranches.com/index.php ili izravno s početne stranice www.truebranches.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar