Glavni » general » Istinska policijska priča: prijatelj u potrebi ...

Istinska policijska priča: prijatelj u potrebi ...

general : Istinska policijska priča: prijatelj u potrebi ...

Volim dobre vijesti. Volim stvarne priče koje nadahnjuju. Evo jednog od Adetunja Elesa za nadahnuće vikenda. Nadam se da ćete ga uživati ​​koliko god imam. - Urednik

Najčudnija stvar mi se dogodila večeras na putu kući od PlatformTecha koji je obnovio vjeru u Nigeriju. U automobilu sam imao gustu gumu na Eko mostu u 19 sati. Nisam se usuđivao zaustaviti zbog dječaka na području. Dok sam se vozio, dvojica policajaca u automobilu odvezla su se i istaknula stan. Rekao sam im da sam to vidio, ali nisam mogao stati na most zbog straha da budem "dobiven". Pokazali su mi da se trebam zaustaviti i držati ih. Zaustavio sam se, a njihov vozač promijenio je moju gumu dok su gledali. Dječaci su se pojavili, ali su bili strogo upozoreni da nastave šetati. Oni su poslušali. Čudio sam se za nesebičnost časnika i prirodno sam očekivao da ću "platiti kroz nos za uslugu". Jao, nisu tražili ništa.

Bio sam sooo zahvalan za njihovu pomoć i bio je pun molitava za njih. Ponudio sam im dati novac od Coca-Cola. Polako su odbili. U njihovim riječima: " Ako vam ne pomognemo, tko li mi možemo pomoći? "Još sam zapanjen. Jao policiju mogu biti naši prijatelji. Nisam podigao prst, dobio mi se promjena gume, bio je zaštićen od dječaka na području i nije morao uništiti dobru gumu povlačenjem svih tih kilometara. Sve je to došlo od policije da nikada nisam mislio da je bilo dobro. U 2014. doista postoji nada.

Preporučeno
Ostavite Komentar