Истински генериращ маса от BSN

True Mass Gainer е иновативен печалба. Спортната добавка има уникални свойства и е сред най-добрите смеси за културисти на базата на протеини и въглехидрати. Продуктът е различен от повечето производители на пазара. Той не съдържа прости въглехидрати, които допринасят за натрупването на подкожни мазнини. Съставът на добавката съдържа дълги въглехидрати, които за разлика от обикновените увеличават мускулната маса, поради бавното усвояване.

Наред с дългите (сложни) въглехидрати, гейнерът съдържа протеинова многокомпонентна матрица. Състои се от казеин, концентрат на суроватъчен протеин, изолат и мляко и суроватъчен протеин, калциев казеинат. Високата ефективност на добавката се дължи на уникалния състав на аминокиселини и различния период на асимилация на всеки отделен компонент. Следователно тялото получава необходимите хранителни вещества за по-дълъг период от време.

съдържание

  • 1 Ефект от истинското увеличаване на масата
  • 2 Как да приемаме истинска маса
  • 3 Защо BSN се счита за най-добрия "> 4 True Mass прегледи

Ефектът от приема на True Mass Gainer

Използването на протеин-въглехидратна добавка, произведена от BSN, има следните положителни ефекти върху организма на спортиста:

  • осигурява добавка на аминокиселини на мускулните влакна за осем часа, спомагайки за ускоряване на растежа на обема;
  • благодарение на хранителните фибри, съдържащи се в добавката, той подобрява усвояването на хранителни вещества и вещества, ценни за културиста;
  • попълва резервите както на взаимозаменяеми, така и на незаменими аминокиселини, включително BCAA;
  • допринася за растежа на постна мускулна маса без излишни мазнини.

Гейнерът е в търсенето както сред любители, така и сред професионалисти. Използването му помага не само за увеличаване на мускулните обеми, но и за възстановяване по-бързо след интензивни тренировки. Използването на добавки води до нормализиране на концентрацията на гликоген, микротравмите, получени по време на сесията, лекуват много по-добре. Благодарение на продукта спортистът възстановява енергийните запаси, изразходвани за тренировки, бързо се връща в нормално състояние и усеща прилив на сила.

Как да приемаме истинска маса

Една порция, състояща се от три лъжички, представлява около 626 ккал, от които 46 са протеини и 75, 5 грама въглехидрати. За да приготвите коктейл, три лъжици се изсипват в 500 мл сок, мляко или вода. Най-добре е да разбъркате питателна спортна напитка в шейкър. Трябва да пиете на порции от два до три пъти на ден. Коктейл трябва да се консумира сутрин и непосредствено преди тренировката, допълнителен прием може да бъде по всяко време.

Защо BSN се счита за най-добрия "> Истински рецензии

Бодибилдърите с готовност споделят впечатленията си от добавката. На различни форуми, сайтове, коментари в магазините можете да прочетете огромен брой положителни отзиви за продукта. Смес от протеини и сложни въглехидрати е толкова търсена, че се обсъжда дори в стените на фитнесите. Производителят винаги се вслушва в такива ревюта, което доведе до освобождаването на гейнер, който намери много положителни отзиви от спортисти.