Glavni » general » Nevolja koju sam dobio s Glo Borrow Me Credit

Nevolja koju sam dobio s Glo Borrow Me Credit

general : Nevolja koju sam dobio s Glo Borrow Me Credit

Posudite me kreditima je usluga koja vam omogućuje da zatražite razgovore od Gloa na posudbi kada prestanete s emitiranjem. Usluga vam omogućuje posudbu N50, N100, N200, N500 i N1, 000. Prema Glo, morate biti lojalni i dosljedni pretplatnik na Glo najmanje 4 mjeseca i imati dobru povijest korištenja. Uz povijest korištenja od nekoliko godina, a često i tisuće naira mjesečno u potrošnji, to me stavio smack bang među Glo elita.

Dakle, kad sam prošli tjedan bio izvan zadataka i očajnički je potreban za punjenje, pomislio sam: "Zašto ne?"

Zato sam nazvao * 321 # za registraciju i stvaranje PIN-a za uslugu, a zatim * 321 * PIN * 1000 # da biste zatražili N1, 000. Pronto, moj zahtjev za kredit je odobren i naplaćuje se N100 naknada za uslugu. To znači da sam završio s N900. Da; što ste očekivali prije? Besplatni zajam? Da; tamo i 10% usluge na bilo koji iznos koji ste posudili.

Evo što: kada imate zajam koji nije riješen, ako kreditirate svoju liniju s bilo kojim iznosom, sustav automatski pokreće oporavak debitiranjem vaše linije. Dakle, dovršio sam kredit koji sam posudio i sada moram kupiti vrijeme za korištenje. Tada sam se sjetio da ću, ako sam napunio N500, Glo odmah zakačen. Chei! Pogledajte pustinju . Kad mi se dogodilo da učitavanje N1, 000 znači da će i cijeli N1000 nestati ... oh dječak! I standardno otplatno vrijeme je 72 sata, nakon čega će moj kreditni rejting biti smanjen ... ili rebased (da, upravo sam naučio tu riječ) ... ili nešto.

Također pročitajte: Microsoft Kin - Još jedna fragmentacija sustava Windows Phone

Vrijeme je za odbacivanje ove SIM kartice i idite na novi Glo SIM? Shey? Duh! Ti želiš. Ovdje:

Platio sam! Kredit je sada u potpunosti podmiren. Zli ljudi koji čitaju ovu priču žele da uništim moj teško zarađeni profil na Glo mreži. Da; oni su me razočarali u Gani, ali kako kažu, "majmun nema novčane kazne; njega mama poput mene "(ružni majmun voli majka bez obzira na to). Up Glo. Pravite svoj svijet!

Preporučeno
Ostavite Komentar