Tribulus Terrestris от Maxler

Производителят Tribulus Terrestris е немска компания Maxler и е наркотик, известният тестостеронов бустер. Благодарение на използването на тази добавка към спортното хранене, производството на тестостерон се активира при спортисти. В резултат на действието на усилващия тестостерон няма странични ефекти в сравнение с приема на други хормонални комплекси. Предимството на немския наркотик е, че има високо качество и достъпна цена.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Tribulus Terrestris
 • 4 нежелани реакции
 • 5 отзива

Ефекти на приемане

Приемайки хранителната добавка Tribulus Terrestris, се очакват следните положителни ефекти:

 • повишаване секрецията на тестостерон спортист;
 • потискане на катаболизма и повишен анаболизъм;
 • активиране на мускулния растеж на фона на увеличените данни за силата на спортиста;
 • повишена сексуална активност и либидо;
 • да се отървете от депресията, като същевременно подобрите благосъстоянието и концентрацията.

структура

В една капсула, която е една порция Tribulus Terrestris, съдържа до 625 mg от активния компонент на трибулуса със съдържание на физиологичен разтвор около 40%.

Как да приемате Tribulus Terrestris

Производителят препоръчва да консумирате не повече от 2 капсули на ден, сутрин и вечер след хранене. Не трябва да се приема повече, тъй като са възможни странични ефекти. Лекарството се приема на курсове от 1 месец със същите интервали.

За да получите максимален ефект от приема на Tribulus Terrestris, лекарството може да се използва заедно с други хранителни добавки, които ускоряват процеса на натрупване на мускулна маса. Затова производителят съветва, заедно с това лекарство, да приемате:

 • суроватъчен протеин (100% Златна суроватка). За по-бърз растеж на мускулите;
 • креатин монохидрат (Креатин) за увеличаване на силовите характеристики на спортиста;
 • Витаминен и минерален комплекс (VitaMen). За подобряване на здравето и фокусиране върху спорта.

Съвет! Това лекарство не се препоръчва за употреба с други тестостеронови усилватели, хормони и анаболни стероиди.

Странични ефекти

Злоупотребата или неконтролираният прием на каквито и да било добавки, свързани с производството на тестостерон, води до различни нежелателни последици, поради които са възможни нарушения във функционирането на различни вътрешни органи. Като правило това се отнася повече за анаболните стероиди, но не и за Tribulus Terrestris, от които страничните ефекти са доста редки. Този фактор се дължи на факта, че това лекарство е естествено, а не изкуствено.

Съществуват и ограничения за приемане на това лекарство за хора със сърдечни проблеми, проблеми с кръвното налягане и проблеми с бъбреците и простатата. В случай на проявление на негативни последици е необходимо незабавно да спрете употребата на това лекарство. След оттеглянето на добавката по правило всички негативни реакции към нея също изчезват.

Отзиви

Въз основа на нашите проучвания можем да предположим, че отзивите за това лекарство са изключително положителни. Спортистите посочват, че повишава мотивацията, настроението и либидото. Освен това е посочена достъпна цена, която също може да се отдаде на положителната страна.

На фона на положителните отзиви има и отрицателни. Някои спортисти твърдят, че лекарството не им е помогнало. Най-вероятно тези спортисти имат високи нива на тестостерон от раждането си, така че тялото им вече не може да го произвежда. Затова е по-добре веднага да определите нивото на вашия тестостерон.