Tribulus Maximus Extra от Biotech USA

Нивото на тестостерон за културист е от изключително значение. За да поддържат високата си концентрация в организма, спортистите прибягват до употребата на различни лекарства, включително Tribulus Maximus Extra, произведени от американската компания Biotech USA. Тестостеронът е един от най-важните хормони за мъжкото тяло. Тя влияе пряко върху здравето на мъжете, възстановителните процеси, мускулния растеж, повишават показателите за сила. Лекарството, което повишава нивото на тестостерон, е предназначено за употреба както от професионални културисти и аматьори, така и от тези, които тепърва започват да спортуват. Спортна добавка се използва дори от тези, които никога не се занимават с никаква физическа активност, тъй като подобрява потентността и здравето на мъжете.

Основното предимство на този тестостерон е, че продуктът се продава на достъпна цена и има високата ефективност, присъща на американското спортно хранене. Освен това, ако се спазват дозировките, употребата на този хормон не предизвиква странични ефекти. Активното вещество на лекарството е трибулус. В продукта няма външни добавки или примеси. Всяка таблетка съдържа 1500 mg активна съставка. Това е оптималната дозировка за занимаващите се със спорт.

Как се приема

Производителят препоръчва да използвате Tribulus Maximus Extra от Biotech USA по една таблетка на ден и да я пиете с чаша вода. Най-добре е лекарството да се приема сутрин. Увеличаването на дозата е забранено. След четириседмичен курс трябва да си направят почивка, която да продължи един месец.

Нарушаването на инструкциите за употреба и употреба на повече таблетки на ден ще доведе до различни странични ефекти. Прекомерният ентусиазъм към лекарства, които стимулират синтеза на тестостерон, води до факта, че производството на собствен мъжки хормон в организма ще намалее драстично. На фона на злоупотребата с такива добавки човек става много агресивен, може да има проблеми с храносмилането, както и рязък скок на налягането, появява се акне. Някои хора губят косата си, появява се гинекомастия и ако също приемат анаболни стероиди, тогава феминизация.

Тези проблеми никога не се появяват при онези спортисти, които следват инструкциите за употреба на Tribulus. Лекарството е абсолютно безопасно за здравето, но при спазване на всички препоръки. Не се препоръчва да се пие за тези, които имат проблеми с бъбреците и сърцето. Ако се появят някакви странични ефекти, лекарството се спира.

Как да направите Tribulus Maximus ефективен

Приемът на тестостерон бустер е най-добре комбиниран с висококалорична диета, както и с редовна физическа активност. В допълнение, добавката върви добре с други спортни добавки, които ви позволяват бързо да постигнете желания резултат:

  • С аминокиселини и витаминно-минерални комплекси, позволяващи да се ускорят възстановителните процеси и мускулния растеж.
  • С креатин за увеличаване на силата.
  • С протеинови шейкове, които ви позволяват да ускорите възстановителните процеси и да ускорите растежа на мускулния растеж.

Не можете да приемате Tribulus с други бустери и стероиди тестостерон, както и с хормонални лекарства.

Отзиви

Бодибилдърите най-вече оставят положителни отзиви за приемането на това лекарство за повишаване на тестостерона. Спортистите са доволни от достъпната цена, доброто качество и липсата на странични ефекти. Можете също така да намерите отрицателни отзиви за лекарството, които показват нисък резултат от употребата, но трябва да се отбележи, че добро повишаване на тестостерона може да се постигне само когато курсът на приема на бустер е интензивно трениран и се придържа към висококалорична диета.