Glavni » general » Putovanje: Da; vrijeme je da hoteli pružaju svojim gostima pametne telefone

Putovanje: Da; vrijeme je da hoteli pružaju svojim gostima pametne telefone

general : Putovanje: Da;  vrijeme je da hoteli pružaju svojim gostima pametne telefone

Engadget pisac, Zach Honig, izvještava svoje nedavne iskustvo u hotelu u Hong Kongu:

Prošli mjesec, Hyatt Regency Tsim Sha Tsui u Hong Kongu ugrađivao je slušalice u svakoj od svojih 381 soba. Gosti mogu koristiti telefon tijekom cijelog boravka, s neograničenim brojem podataka (i podudaranja!), A pozivi u Hong Kong, SAD, Veliku Britaniju, Australiju, Kinu i Singapur uključeni besplatno. Ona dolazi s Facebookom, Instagramom, Skypeom i pregršt aplikacija za putovanje unaprijed instaliranom, a nakon upisa Googleovih vjerodajnica možete dodati i druge aplikacije koje želite. Zatim, kada ste spremni za provjeru, jednostavno dodirnite gumb "jasni podaci" da biste izbrisali osobne podatke i vratili uređaj u prvobitno stanje pa je spreman za sljedeći gost.

Naime, mobilna slušalica bila je Alcatel Idol X s Androidom. Pa, niste očekivali ništa u klasi HTC One; jeste li? U svakom slučaju, smatramo da je to briljantna usluga s dodanom vrijednošću za putnike koji često dolaze u novu zemlju i trebaju se mijenjati SIM-ove i brinuti se o povezivanju i vezi s mrežom. Mister Moov nedavni izlet u Ganu je slučaj.

Smatramo da bi još 4 do 5 zvjezdica trebali provesti ovo i učiniti svojim klijentima ugodniji boravak. Poštovani nigerijski hoteli, kada ćemo vidjeti slične od vas? Sheraton, Hilton i drugi, do vas.

U međuvremenu biste trebali čitati cijelu priču, jer je zanimljivo čitati: Gosti na Hyatt Regency u Hong Kongu mogu besplatno koristiti ovaj smartphone.

Preporučeno
Ostavite Komentar