Glavni » general » Prijelaz osobnog računalstva na mobilne uređaje

Prijelaz osobnog računalstva na mobilne uređaje

general : Prijelaz osobnog računalstva na mobilne uređaje

Postavio sam pitanje mobilnog telefona u Africi putem PhoneBoy na Twitter dan drugog, " Put više mobitela nego računala u Africi, ne?

Moj odgovor: " Put više. Računarstvo je pretežno mobilno ovdje . "

Drugim riječima, mobitel je prvo i jedino računalo koje su mnogi Afrikanci ikad posjedovali ili koristili. Znam da ovo nije točno na otoku Victoria, Abuja, Pretoria i poslovnim centrima naših gradova općenito. Ali se krećite izvan tih gradova, a voila, ona je mobilna i ništa drugo za najveći dio.

Odgovor tvrtke PhoneBoy bio je klincer: " Smiješno čak i sa računalima oko mene, ja radim najveći dio mog osobnog računanja na mobitelu ".

To je zazvilo zvono sa mnom. Imam računala oko mene i kod kuće i kod ureda, ali većina mojih osobnih računalnih usluga obavlja se na mobitelu. Stvar je u tome što je mobilni napredak do točke gdje je tako uvjerljiv da čak i kada postoji pristup Desktop i prijenosno računalo / netbook računala, prirodni sklonost je vjerojatno mobilni.

Nedavno sam odlučio na eksperiment: riješite se mojih računala i pokušavam učiniti sve moje osobno računalstvo na mobilnim uređajima (smartphone i tablet). Uvjeren sam da se mogu maknuti s njom. Ipak, nekoliko je ljudi izrazilo rezervaciju.

Ali me poznajete, usudim se stvari koje većina drugih neće pokušati. Sjećate se kako sam pokrenuo webhosting poslovanje na Nokia 9500 Communicator samo nekoliko godina natrag? Danas su tablete još sposobnije od toga. Pa, zašto ne?

Poželi mi sreću!

PS: Trebao bi slijediti PhoneBoy na cvrkut. Ima bogato iskustvo i uvide u mobitelu.

Također pročitajte: Korisnici mobilne verzije preglednika Google Chrome povećavaju se na 400 milijuna
Preporučeno
Ostavite Komentar