Glavni » general » Transformator: osveta Androida

Transformator: osveta Androida

general : Transformator: osveta Androida


Appleova ponuda tableta u obliku iPada (1 i 2) nije vidjela niti jednog natjecatelja iz kampa Androida koja je pobijedila i zbog dobrog razloga. Vidiš, čak i ako konkurencija može pobijediti Apple na prednjem dijelu hardvera, još uvijek moraju igrati ulogu nadoknade softvera.

Asus je objavio i odmah objavio Transformer Prime, Android tablet koji ima mnoge geekove i Android fanove (uključujući i mene) koji su slinili nad prekrasnim hardverom koji se pakira u takav tanak paket.

Na samo 8, 3 mm, to je tanji od oba iPad2 (8, 8 mm) i Galaxy Tab 10, 1 (8, 6 mm). Oko stražnje strane ima sve aluminijske ploče s prednjim pakiranjem 10.1 Super IPS + zaslona. Ima i oštru 8mp kameru koja radi 1080p / HD video zapis.

Uz sve te specifikacije, možda ćete se pitati o sučelju i procesnoj moći. Nemojte više pitati. Ovo beba pakira procesor Tegra 3 Quad-Core s mogućnošću igranja tipa konzole za one koji žele stvarno kopati igre na kartici.

Ime "Transformator" dobiva iz činjenice da Asus ima tipkovnički pristanište koje se može priključiti. Trajanje baterije tabletnog računala u trajanju od oko 12 sati sa samo tabletom i 18 sati dok je priključeno na tipkovnicu.

Ono što mi se najviše sviđa o ovom tabletu je da za razliku od Sammyja, ona ne oponaša krivulju ipadova, već umjesto toga donosi vlastiti dizajn na tanji, snažniji i dugotrajan način.

Zaključno, ova tableta (za mene) jest messiah Android Tableta, a jedina velika hripavost koju krajnji korisnici mogu imati s njim jest to da ima samo verziju samo za WiFi i nema dovoljno aplikacija ili igara za stvarno preživljavanje dobiva se u ekosustavu iOS-a. Inače trumps ipad u svakom drugom aspektu.

Također pročitajte: Facebook postavlja trgovinu u Johannesburgu; Nigerija sljedeći redak

Dakle, ako ste željeli dobiti tablet koji nije iPad, ovo je tableta da biste dobili, chikenah!

Preporučeno
Ostavite Komentar