Glavni » general » TouchRetouch je aplikacija Photo Editor kao što je PhotoShop

TouchRetouch je aplikacija Photo Editor kao što je PhotoShop

general : TouchRetouch je aplikacija Photo Editor kao što je PhotoShop

Otkad je stvoren PhotoShop, uređivanje slika je stvarno lako. Jedini nedostatak je da trebate računalo koristiti PhotoShop. Međutim, danas vam ne treba PhotoShop za uređivanje slika. Postoji mnogo mobilnih aplikacija koje vam pomažu u obnovi i uređivanju vaših slika. Na primjer, možete isprobati TouchRetouch na iPhone uređaju. Ovo je aplikacija za uređivanje fotografija poput nekolicine drugih, jer vam omogućuje uređivanje slika poput onog na PhotoShopu.

TouchRetouch vam omogućuje uređivanje slika kao profesionalca. Ima više načina rada, kao što je uklanjanje objekata (koji vam omogućuje da označite objekte koji želite ukloniti s slike) i Uklanjanje linije (koji vam omogućuje odabir linija za uklanjanje sa slikama).

KAKO UKLONITI OBJEKTI IZ FOTOGRAFIJE KORIŠTENJA TOUCHRETOUCHA

  1. Otvorite aplikaciju, a zatim dodirnite Albumi i odaberite fotografiju.
  2. Povećajte dio slike koju želite ukloniti.
  3. Dodirnite stavku Uklanjanje objekta. Prema zadanim postavkama četkica će biti odabrana. Sada, bojite se iznad objekta pomoću pojedinačnih, brišući pokreta. Nakon toga dodirnite Idi. To bi trebalo ukloniti objekt.
  4. Ako vam se čini da ste pogriješili, uvijek možete poništiti da biste ga preokrenuli.
  5. Kad završite s uređivanjem, dodirnite Dijeli, a zatim odaberite Galerija kako biste spremili sliku na svoj fotoaparat.

Ovo nije jedina aplikacija za uređivanje fotografija koja vam omogućuje da to učinite. Postoji mnogo drugih aplikacija, no ističe se TouchRetouch. Možete ga nabaviti na Apple App Storeu za samo 1, 99 USD.

Preporučeno
Ostavite Komentar