Glavni » general » Danas je iPhone 3GS dan

Danas je iPhone 3GS dan

general : Danas je iPhone 3GS dan

Što je to? Čujem da pitate.

Dok sam proveo dosta vremena s iPhone 3GS, on je uvijek igrao drugu violinu na N8. Meni se dogodilo da bi bilo informativno prihvatiti ga kao moj primarni uređaj barem jedan dan da vidim koliko bi to zadovoljilo moje zahtjeve.

Dakle, objavio sam danas iPhone 3GS dan i koristit ću 3GS kao moj glavni uređaj za rad i igru ​​(iako igram vrlo malo na mojim pametnim telefonima).

Ja ću ažurirati ovu stranicu u intervalima s mojim iskustvima s 3GS sve do danas, tako da morate provjeriti s vremena na vrijeme. Također ću objaviti ažuriranja na Twitteru, pa ako ste na Twitteru, ovo je dobro vrijeme da slijedite @mobilityblog na Twitteru.

Želim sretan dan!

Ažuriranje 12.01 : Potrebno je obraditi narudžbu klijenta, ali je netko zatvorio moju mrežu za noć. Grabbed 3GS i završio aktivaciju računa u rekordnom vremenu. Safari je to riješio tako glatko da ne mislim da više želim aktivirati klijente na PC-u!

Ažuriranje 12.30 : preuzeo sam Twitter klijent iz appstore. Pronađeno je uglavnom zbunjujuće, u usporedbi s Facebook aplikacijom koju sam odmah dobio. Naravno, ne upotrebljavam Twitter koliko sam Facebook.

Ažuriranje 6.40 : pročitao sam nekoliko članaka koji su rekli da je potrebna aplikacija treće strane za USB povezivanje. Pa, uključio sam 3GS putem USB kabela, omogućio USB povezivanje pod postavkama i voila, povezao sam se s mojim netbookom. Jednostavno kao pita.

U međuvremenu, moji kontakti, unosi kalendara i e-pošte bili su sasvim u redu od postavljanja sinoć.

Također pročitajte: Ove provjere vozila će produljiti život vašeg automobila

Zasada je dobro.

Ažuriranje 16.00 : To je četrla i baterija je do 23%. Bio je to prosječni radni dan koji sam proveo na mom stolu.

Ažuriranje od 19.30 : Baterija na 4%. Njegovo ludo, ali koliko sam uživao u korištenju iPhone 3GS-a, ne mogu čekati da baterija umre kako bih mogla nazvati dan i vratiti se u N8. Umrijeti! Umrijeti!!

3GS mi je danas dobro poslužio. Nema većih niggles. ame manje probleme koje sam detaljno opisao u ranijem pregledu.

Što mi danas najviše sviđa iPhone 3GS? To je jednostavno - ugrađeni preglednik. Pa, ja sam mobilna web osoba, a jednostavnost upotrebe jednostavno je neosporno slatka.

Sada, kada će ta baterija umrijeti?

Ažuriranje 8.16 sati : iPhone 3GS baterija umre. Bio je dan.

Preporučeno
Ostavite Komentar