Glavni » general » Tizen OS je gotovo mrtav - Eldar Murtazin

Tizen OS je gotovo mrtav - Eldar Murtazin

general : Tizen OS je gotovo mrtav - Eldar Murtazin

Tizen OS je mobilni operativni sustav od suradničkih napora s Samsungom i Intelom kao ključnim igračima. Očekuje se da će prvi Samsung smartphone tvrtke Tizen pokrenuti u kolovozu ove godine, ali izvješća kažu da je pokretanje potisnuto za nekoliko mjeseci. Dan prije jučer, Eldar Murtazin je tweeted rekao da je odgoda zbog toga što je Tizen OS gotovo mrtav po dolasku i da sumnja da će Samsung pokrenuti više od jednog smartphonea koji izvodi puno očekivani operativni sustav. Ovdje je tweet:

Tizen je gotovo mrtav. Nije odgoda. To je otkaz cijelog projekta. Sumnjam da će samsung pokrenuti više od jednog uređaja za 2014. godinu

- Eldar Murtazin (@eldarmurtazin) 3. srpnja 2013


U prosincu 2012. godine napisao sam članak, Collaborations Gone Sour - Tizen Going MeeGo? U tom sam članku pratio povijest mobilnih OS suradnji i izrazio strah da će Tizen OS ići putem Symbian Foundation i MeeGo. Ovdje je jedan izvadak:

Ovom brzinom, Tizen će vjerojatno krenuti putem Symbian Foundation i MeeGo zajedničkog napora. Te stvari suradnje imaju neprovjerenu povijest završavanja nereda. Suradnja može biti bol u pozadini. Što je veći broj sudionika u suradnji, obično je veća bol.

Ako je Eldar ispravan i Tizen odlazi u dimu dima, onda ćemo imati još jedan OS koji će biti dodan na popis neuspjelih suradnji. Vjerovati Eldaru ili ne? Ne znam. Vrijeme će reći.

Također pročitajte: Get CannaSOS app za stručnjake i entuzijaste marihuane
Preporučeno
Ostavite Komentar