Glavni » general » Savjeti za ograničavanje korištenja podataka aplikacije na vašem pametnom telefonu

Savjeti za ograničavanje korištenja podataka aplikacije na vašem pametnom telefonu

general : Savjeti za ograničavanje korištenja podataka aplikacije na vašem pametnom telefonu

Svaki smartphone ima nekoliko aplikacija instaliranih u njemu. Ove aplikacije obično konzumiraju podatke, bilo tijekom aktivne upotrebe ili prilikom pokretanja u pozadini. To može biti problem, osobito ako su mobilni podaci skupi na vašoj mreži ili ako nemate puno podataka i nemate pristup Wi-fi mreži. Ograničavanje upotrebe podataka na vašem pametnom telefonu je ono što trebate učiniti.

Postoji nekoliko načina na koje možete ograničiti pristup aplikaciji vašim podacima. Međutim, nisu svi od njih rade onako kako biste mogli očekivati. Prva i najvažnija metoda je ručno ograničavanje upotrebe podataka. To možete učiniti tako da otvorite Postavke> Upotreba podataka. Tamo ćete pronaći opciju za onemogućavanje pristupa u potpunosti za svoje aplikacije. Drugi je način upotreba aplikacije da biste ograničili upotrebu podataka aplikacije na vašem pametnom telefonu. Evo 3 aplikacije za blokiranje internetskog pristupa aplikacijama koje prkose vašim podacima.

  1. Droidwall : ovo je jedna velika aplikacija vatrozida za blokiranje aplikacija od upotrebe nepotrebnih podataka. TakoÄ'er blokira nepotrebne oglase koji dolaze pri koriĹĄtenju tih aplikacija. Najbolje je za korisnike koji nemaju neograničen broj podataka.
  2. NetGuard VPN : NetGuard pruža jednostavan način ograničavanja korištenja podataka aplikacije na vašem uređaju. To ne zahtijeva korijenski pristup. S NetGuardom, pojedinačne adrese mogu biti dopuštene ili uskraćene za pristup WiFi ili mobilnoj vezi.
  3. Nema vatrozida korijena : ovo je još jedna aplikacija vatrozida koja ne zahtjeva pristup rootu. Ima jednostavno sučelje i kontrolira aplikacijski pristup internetu. Međutim, ne radi za 4G pametne telefone.
Također pročitajte: Microsoft kupiti Nokia mobilne telefone jedinica?

Ako ste tražili način ograničavanja potrošnje podataka na telefonu, isprobajte jedan od gore navedenih.

Umjesto toga, možda znate o bilo kojoj drugoj aplikaciji koja vrlo dobar posao ograničava upotrebu podataka aplikacije na pametnim telefonima, podijelite ga u odjeljku ispod s komentarima kako bi drugi mogli imati koristi.

Preporučeno
Ostavite Komentar