Glavni » general » Savjeti za korisnike Androida

Savjeti za korisnike Androida

general : Savjeti za korisnike Androida

Android OS je mobilni operacijski sustav koji brzo stječe široku upotrebu. Nekoliko je trenutaka upotrebljavano Android uređaj, evo nekoliko savjeta koje bi drugi korisnici trebali pronaći korisnim. Došao sam s njima na težak način, tako da ne morate.

  1. Da biste koristili svoju prilagođenu adresu e-pošte koja nije Gmail, ručno unesite svoje postavke e-pošte i svakako ga postavite za korištenje enkripcije (po mogućnosti SSL). Ako onemogućite šifriranje, dobit ćete poruku o pogrešci.
  2. Ako želite sačuvati naplatu baterije i pretplatu na podatke, preporučljivo je da se vaš primarni račun za Gmail provjerava za razmjenu poruka u razmacima bez uključivanja automatske sinkronizacije u odjeljku Postavke. Automatska sinkronizacija vašem Gmail računu trajno je povezana i ispražnjena baterija.

    Slijedite ove korake: U odjeljku Postavke onemogućite automatsku sinkronizaciju, a zatim postavite isti račun u aplikaciji E-pošta (ne Gmail). Program za e-poštu omogućuje vam postavljanje računa e-pošte umjesto umrežavanja. To će smanjiti obje podatke i potrošnju baterije.

  3. Ako želite zadržati i mobilne podatke i bateriju, obavezno onemogućite "Pozadinske podatke" u odjeljku Postavke. Ne brinite, vaši računi e-pošte i dalje će se povezivati ​​u intervalu.

Imate li još korisnih savjeta za Android korisnike? Slobodno ih podijelite u odjeljku komentara u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar