Glavni » general » Savjet: Koristite BIS zajedno s Internet paketom paketa

Savjet: Koristite BIS zajedno s Internet paketom paketa

general : Savjet: Koristite BIS zajedno s Internet paketom paketa

Dayo me je prvo pozvao na ovo. Dobio je Blackberry i vodio eksperiment koji se pretplatio na BIS i paket MTN paketa. Ideja je da s paketom paketa može privući i pregledavati prijenosno računalo. Oboje smo znali da mreže ne dopuštaju pretplatnicima pristup putem BIS-a.

U početku sam mislio da je lud, ali imao je smisla. Bez obzira na to je li to bilo smisla ili nije bilo, to je uspjelo. On ima i BIS i paket mobilnog internetskog paketa koji se izvodi na svojoj liniji - najbolji od oba svijeta.

Trenutačno imam N5, 000 Always Min internetski paket koji je aktivan na mojoj liniji, a možda pregledavam verziju BlackBerry Blackberry 6.0 i stoga će vam trebati BIS pretplata. Bojim se da bi aktivacija BIS-a rezultirala gubitkom dragocjene N5, 000 investicije, odlučila sam pitati.

Ovdje je izvadak iz Glo-jeva odgovora:

Ove usluge su zapravo različite i neće utjecati na druge na bilo koji način. Također možete aktivirati BIS na istom sim.

Pa, to je utješno.

Kasnije sam to isprobala i djeluje baš kao što je briga o kupcima Glo-a rekla da treba.

Dakle, sad znate (ili ste već znali, a ja sam živjela u neznanju i šala je na meni!), Možete koristiti svoj BB i još uvijek uživati ​​u privlačenju po skromnim cijenama pretplatom na paket plana. Barem na MTN i Glo. Svatko ima bilo kakve informacije o Airtelu i Etisalatu? Naravno, očekujem da će to isto biti i na tim operaterima, ali nikada ne možete reći.

Također pročitajte: izradite vlastiti glazbeni videozapis pomoću aplikacije za stvaratelje glazbenog videozapisa
Preporučeno
Ostavite Komentar