Glavni » general » Savjet: ako želite putovati po putovanjima ...

Savjet: ako želite putovati po putovanjima ...

general : Savjet: ako želite putovati po putovanjima ...

Na mojem nedavnom putovanju u Accra, Ganu zahvaljujući Nestleu, uzeo sam dvije SIM kartice zajedno - jedan Glo, i drugi MTN. Moja ranija putovanja u Accra su me naučila da Glo može biti noćna mora ako želim lutati podatke (a da taj glas nije bio bolji). Nisam bio razočaran.

Prijenos podataka i glasa u Ganu

Moj Glo vrijeme emitiranja od preko tisuću naira nestalo je manje od 15 minuta dolaska. Jedan kratki telefonski poziv koji sam primio sam vidio N60 odbijen od moje ravnoteže. Nekoliko BBM i WhatsApp poruka kasnije, a moja razina glasnoće za Glo bila je povijest.

MTN, s druge strane, bio je svijet razlike. Imao sam tisuću tisuća razgovora, a iako sam ga koristio za instant messaging, društvene medije i pozive satima tijekom dana koje sam proveo u Accra, još uvijek se vratim u Lagos s preko N400 vremena emitiranja nakon povratka na Lagos.

Naravno, mnogo kasnije nakon dolaska na mjesto Nestle događaja, WiFi je bio dostupan. Nestle je također pružio sudionicima učitavanje podatkovnih SIM-ova, tako da bismo mogli upotrebljavati podatke čak i kada je izvan neposredne blizine događaja. Vrlo pametno razmišljanje, ako me pitate.

MTN kaže da je implementirao "One World" uslugu, s jednim od pogodnosti koje se pregledava na lokalnim podatkovnim stopama. Vjerujem im. To je jedino objašnjenje za moje iskustvo u Accra. U stvari, MTN posebno spominje Ganu i kaže da je to dostupno u 21 zemlje. Ako želite lutati bez trošenja tona, za sada ćete biti pametni da izbjegnete Glo. Aktivirajte MTN liniju za taj izlet.

Također pročitajte: Rasprava: Evo razloga zašto je vaša baterija Nokia trajala tako dugo
Preporučeno
Ostavite Komentar