Glavni » general » Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

general : Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

Yensor Nkoaa je u tijeku promo u Gani od Tigo. Cilj promocije je pomoći Tigo pretplatnicima u ovom dumsoru (svjetlu) da se nađu.

Ono što stojite osvojiti u ovoj promociji je kako slijedi: svjetiljka, mali generator i veći, ali sve to ovisi o tome koliko često popunjavate vrijeme emitiranja. Što više nadoknadite, to više bodova koje ste sami prikupili, to je veća šansa za pobjedu.

Kao što nadoknadite, prvi tjedan ako vaša točka dobije određenu granicu, dobijete poziv od tigo i dobijete svjetiljku, drugi tjedan ili mjesec sve ovisno o vrhu gore, ako udari određenu metu, dobivate poziv od Tigo i dobivanje malog generatorskog seta, kao što nastavite s nadogradnjom, imate priliku osvojiti veliku generaciju koja se naziva biljka. Sljedeća slika pokazuje vam nagrade i raznolikost generatora koji ste dobili za pobjedu. Kôd za provjeru vaših bodova dok popunjavate je * 456 #.

Imala sam priliku snimiti video o časniku Tigo dok me je preuzeo kroz promo i vjerujem da će vam to biti vrlo korisno:

Prva skupina dobitnika već su predstavljena svojim nagradama. Dragi moji čitatelji ovo je prilika, Tigo je odlučio pomoći u načinu na koji oni mogu znati kako s dumsor situacijom, to ne bi trebalo biti nešto što bi trebalo propustiti.

Također pročitajte: Specifikacije LG V10
Preporučeno
Ostavite Komentar