SAN гореща мазнина

Серията SAN Tight е линия от горелки за мазнини, която включва няколко разновидности на спортно хранене, взети по време на периода на сушене. Класическото лекарство, което представлява комплекс от йохимбион, кофеин и синефрин, се произвежда под името Original. Изгаряне на мазнини, в който стимулаторите на ЦНС са сведени до минимум, се нарича Int. Ако на опаковката е написано Extreme, това означава, че купувачът има капсули с фениламини и психотропни селективни вещества. Можете да закупите всяко лекарство от това семейство изгарящи мазнини в магазини, специализирани в продажбата на спортно хранене.

съдържание

 • 1 SAN Стегнат състав
 • 2 Как да приемате Tight от SAN
 • 3 странични ефекти
 • 4 SAN Tight рецензии

SAN Стегнат списък

Линията включва три различни мазнини горелки, но когато говорим за състава, те обикновено вземат оригинални капсули като пример. Това лекарство работи в три направления наведнъж - повишава телесната температура, ускорява метаболизма и стимулира нервната система.

Капсулите за изгаряне на мазнини съдържат следните активни съставки:

 • Екстракт от зелен чай, който има диуретичен ефект и също е мек термогенен. Благодарение на антиоксидантния си ефект, той стимулира изгарянето на мазнините, като действа върху липидната тъкан. Основното предимство на екстракта е липсата на пристрастяващ ефект и относителната безопасност.
 • Безводен кофеин, който има ободряващ ефект, който стимулира нервната система и ви позволява да усещате прилив на сила през цялото обучение. Синефрин и йохимбин засилват термогенните му ефекти.
 • Винпоцетин, който е алкалоид от перивинкъл малък, тоест от растителен произход. Той стимулира кръвообращението на мозъка, позволява ви да се концентрирате върху урока и да се отървете от „мъглата“, която често се случва, когато следвате строга диета при сушене.
 • Синефрин и йохимбин, които са синергисти на кофеина, влияят на адренергичните рецептори, разположени в мастните клетки и насърчават разделянето на мазнините поради повишаване на телесната температура.

Разликата между Int е, че количеството кофеин в него се намалява с три, а Extreme също съдържа фениламини. Последните са вещества със селективни психотропни ефекти, които облекчават депресията и повишават настроението. Основното нещо е да се предотврати предозиране на Extreme капсули.

Как да приемате Tight от SAN

Режимът на дозиране и дозата зависи от конкретното лекарство:

 • Xtreme изпийте капсулата през първите 3-4 дни и след това добавете още едно хапче, но ако реакцията към увеличаване на дозата е прекалено бурна, те се ограничават до една на ден.
 • Int се приема по индивидуална схема. Максималната допустима дневна доза е до 6 дози.
 • Оригинал започват да пият по една капсула сутрин и след 3 или 4 дни се добавя друга таблетка, приета преди обяд или преди тренировка, но не по-късно от три часа преди лягане.

Не е позволено да се пие кафе, чай, предварително къна и други мазнини горелки едновременно с Tight.

Странични ефекти

На фона на приема на мазнина горелка може да се появи главоболие и безсъние. Някои хора стават раздразнителни и може да се наблюдава промяна в реакцията на централната нервна система. Това спортно хранене не трябва да се пие от тези, които страдат от заболявания на черния дроб, сърцето, бъбреците, тъй като изостря проблема.

SAN Tight Отзиви

Мнението на спортистите е разнообразно и зависи от това какъв стил на тренировка се практикува. Максималният ефект се получава от тези, които не се ограничават само до силовите тренировки, но и се занимават с кардио. Тези, които приемат това лекарство, отбелязват подобрение на благосъстоянието и настроението. Можете също така да намерите отрицателни отзиви, в които има нулев ефект от тази мазнина.