Glavni » general » Tri stvari koje novi Mtel može učiniti odmah

Tri stvari koje novi Mtel može učiniti odmah

general : Tri stvari koje novi Mtel može učiniti odmah

Postoji mala vjerojatnost da se ne možete sjetiti Mtel, GSM pokretne podružnice Nigerije državnog NITEL-a. Evo kratke priče. Dok su privatne GSM tvrtke proširile i nasmiješile banci s milijardama naira nakon što su platili burne iznose za svoje licence, Mtel koji je dobio dozvolu na zlatnom zdjelu se borio i umro za samo nekoliko godina. Na kraju, Mtel je imao nešto više od 200.000 aktivnih pretplatnika prije svoje smrti godinama. Kasnije je likvidirana zajedno s NITEL-om.

Nigerijska vlada konačno je uspjela prodati NITEL / Mtel u jedan Konzorcij NATCOM za 252.251.000 dolara (N45.922.264.700.53). U ovom trenutku nitko nije siguran tko su oni koji stoje iza konzorcija NATCOM, ali uskoro ćemo saznati. Također ćemo saznati imaju li ono što je potrebno da bi uskrsili Mtel i učinili mobilnog operatera tost pretplatnika diljem zemlje.

Nekoliko stvari koje Mtel može učiniti odmah da bi zapljusnuo na tržištu tijekom ponovnog ulaska:

  • uvesti više glasovnih i podatkovnih tarifa po džepu, osobito potonje
  • zaboravite na 2G mrežu i započnite s 3.75G mrežom za podatke: 100% pokrivenost mrežom od 3, 75G
  • isporučiti vrhunsku uslugu

To je vrlo kratak popis, ali onaj koji će vidjeti pretplatnike izgleda svoj put. Mtel će zasigurno morati ukloniti svoju sada arhaičnu oznaku, "razgovarati o razgovoru", i razmišljanje iza sebe. Više nismo u dobu razgovora.

Preporučeno
Ostavite Komentar