Glavni » general » One 40 milijuna neaktivnih telefonskih linija u Nigeriji

One 40 milijuna neaktivnih telefonskih linija u Nigeriji

general : One 40 milijuna neaktivnih telefonskih linija u Nigeriji

NCC je stavio broj neaktivnih telefonskih linija u zemlji na 40 milijuna. To je ogromna figura. Sumnjam da većina onih neaktivnih linija ima veze s vlasništvom nad više SIM-ova / linija. Za početak, imam deset (10) GSM SIM-ova. Dvije su aktivne u bilo kojem trenutku, obično, moja primarna linija za glasovni, SMS i mobilni internet, a drugi za internet. Ponekad, treći za mobilnu recenziju. Svi ostali su backup linije i ostati uspavan u najvećem dijelu. Neki od njih su Mini SIM, dok su drugi Micro SIM. Ali slika je u većini slučajeva osam (8) uspavanih linija.

Razgovarajući o tome s drugima, pojedinačno sam spomenuo da posjeduje dvadeset (20) redaka i da mora napraviti kompletan popis tih podataka. Drugi su spomenuli i do šest (6) redaka. Sigurno, ne mogu biti daleko od istine kad kažem da je većina tih 40 milijuna linija rezultat više SIM vlasništva. Možda je sada pitanje: što vodi do pojedinca koji posjeduje deset ili dvadeset mobilnih linija kada ne stavlja polovicu od njih? Ovdje ću govoriti za sebe, a onda se možete javiti u komentarima.

Zbog moje odgovornosti ovdje u MOBILITY, trebam SIM karticu od svakog od četiri GSM operatora, pa se obrađuju četiri SIMS. Odakle su preostale šest? Dolaze iz mreža i proizvođača koji drže vezu SIM kartica s prodajnim paketima telefona pod jednim promo ili drugim. Kupujem ovaj telefon i u njemu se nalazi SIM kartica koja nudi tri mjeseca besplatnog interneta. Naravno, aktiviram SIM da iskoristi prednost promocije. Netko mi je poslao još jedan telefon i tu je i SIM paket.

Također pročitajte: Novi CDMA telekom, CAPCOM, cilja LTE / 4G podatke, a ne glas

Nadam se da će strategi koji stoje iza takvih ponuda ponuda čitati ovo. Uglavnom, vaša promotivna SIM kartica završava u rukama ljudi koji već imaju aktivne linije, aktiviraju se za dobrobit freebiea, a nakon što je besplatna besplatna verzija gotova, dobiva se odlaganje i eventualno se vraća u stanje mirovanja. Nisam siguran koliko novih aktivnih kupaca koji su napravljeni od takvih promocija koji povezuju SIM kartice s telefonima. Dakle, iako takvi promotori povećavaju broj linija u optjecaju, oni ne moraju nužno pretvoriti u dugoročne dobitke operatera.

Koliko SIM kartica imate? Kako ste ih došli? Koliko ih redovito koristite?

Preporučeno
Ostavite Komentar