Glavni » general » Ova bočica vina povezana s WiFi mrežom je glupa ideja

Ova bočica vina povezana s WiFi mrežom je glupa ideja

general : Ova bočica vina povezana s WiFi mrežom je glupa ideja

Nema drugog načina za to. Neke su ideje sjajne iz kutije, neke trebaju raditi, ali neki drugi jednostavno su glupi. Poput boca vina s mogućnošću WiFi-a. Ili zamku za miša povezan s WiFi mrežom. A tu su i mnogi drugi. Idem se pridružiti Celestini u pitanju svemogućeg pitanja:

Wi-Fi spojen vruće boce započeti. Jedno pitanje - ZAŠTO?

- Celestine Omin (@cyberomin) 22. ožujka 2018. godine

Što u milijunima galaksija trebate za vinsku bocu povezanu s WiFi mrežom? Tu je internet-of-things i tu je dumbnet-of-stvari. Bottle Kuvée je glupa kao glupost i pripada u drugu kategoriju.

Evo izvod iz pregleda "pametne boce":

Ovo je prvi proizvod iz Kuvéea, mladog izlaska iz Bostona. Ima ih zapravo dva dijela: bočica i spremnik za vino koji se uklapa u nju, sklizao se kroz otvor na svojoj podlozi. Kada stavite novi spremnik, boca će otkriti ono što piješ i prikazati digitalnu oznaku na dodirnom zaslonu. Ima sve što očekujete na etiketi vina, poput logotipa, grožđa i sadržaja alkohola, kao i hrpu pozadinskih informacija. Također možete vidjeti fotografije tko je napravio vino, čitati uparivanje bilješke i dobiti potpune pojedinosti o vinskom makeupu. Čak će procijeniti koliko vina ostaje u boci.

Čekati. Kao, ne možete znati koliko vina ostaje u bocu samo gledajući ga? Prokleto. Trebate li mi još nešto reći? Mislim da je jedina preostala stvar za dodjeljivanje bodova buba.

Također pročitajte: Kiše droge ...

"Dobra" vijest je da je početak iza ovog proizvoda zatvara. To je 6 milijuna dolara vrijedno ulaganje u financiranje. Pretpostavljam da ih neće puno ljudi propustiti.

Sada kada smo to pokušali i poslan je u prašinu povijesti, kakav drugi gadan, internetski povezani gadget čeka da nas prati?

Pravo pitanje koje želim vikati ovoj generaciji interneta jest: "Dečki, moraju li svi biti povezani ili" pametni "?!"

Preporučeno
Ostavite Komentar