Glavni » general » Ova nigerijska autobusna tvrtka ima aplikaciju koju biste trebali pogledati

Ova nigerijska autobusna tvrtka ima aplikaciju koju biste trebali pogledati

general : Ova nigerijska autobusna tvrtka ima aplikaciju koju biste trebali pogledati

Vrlo je impresivno vidjeti kako su autohtone nigerijske tvrtke prihvatile tehnologiju i uključile jednu ili dvije stvari u svoje poslovanje. Trgovačka tvrtka Good Is Motors (GIGM) ima aplikaciju za Android. Aplikacija je idealno napravljena za rezervacije putnih karata i još mnogo toga. Preuzeli smo aplikaciju, pustili ga, a ovdje su naše misli:


Da budem iskren, bio sam zapanjen nakon što sam otkrio da će tipični nigerijski poslovni čovjek uložiti u aplikaciju za svoj transportni posao. Blagoslovi svakoga tko je došao s idejom. Aplikacija je zapravo jednostavna za upotrebu. Grafika je upravo tamo, a od početka možete jednostavno pristupiti stavkama izbornika: Početna, Naš raspored, Terminali i Kontaktirajte nas.

Odjeljak "Naš raspored" omogućuje vam da provjeravate različite terminale i mjesta na kojima putuju. Odjeljak "Terminal" pokazuje gdje se nalaze različite grane tvrtke. Na kraju, stranica "Kontaktirajte nas" omogućuje vam davanje povratnih informacija, položiti žalbe ili odbaciti prijedloge za podršku. (Pogledajte snimak zaslona u nastavku)

Rezerviranje autobusom je vrlo jednostavno. Nakon što odaberete opciju, možete ispuniti svoju lokaciju, kamo ste na čelu, željeni datum odlaska i broj ulaznica. Možete odabrati i najam taksi za sebe iz odjeljka "Najam" . Sljedeći zaslon zatim pokazuje dostupne autobuse i vrijeme odlaska.

Nakon što odaberete svoj izbor, nastavljate odabrati željeni broj mjesta. Na sljedećoj stranici možete ispuniti svoje podatke kao putnika. Od tamo nastavljate plaćati koristeći Verve ili MasterCard.

Također pročitajte: Microsoft objavljuje urede za mobilne aplikacije besplatno na iOS i Androidu

Zaključno, jako cijenim činjenicu da su ti momci zapravo krenuli da naprave aplikaciju za njihovu uslugu prijevoza. S aplikacijom na mjestu korisnici mogu jednostavno rezervirati putovanja iz udobnosti svojih domova. Stvarno preporučujem GIGMu da se to dogodi.

Također sam primijetio njihovu pozornost na detalje. Aplikacija pokriva sve svoje usluge i sve njihove grane diljem zemlje. Nadam se da će njihova služba za korisnike odmah djelovati u roku od 24 sata kako su naveli. Grafički elementi u aplikaciji svakako trebaju poboljšati, ali znamo da je sve moguće uz ažuriranje.

Preporučeno
Ostavite Komentar