Glavni » general » Ova baterija Lumia 520 je nastavljena 29 sati!

Ova baterija Lumia 520 je nastavljena 29 sati!

general : Ova baterija Lumia 520 je nastavljena 29 sati!

Živio Mobilista, @sokabullah, poslao mi je snimku zaslona sa svojeg Lumia 520 koji pokazuje uporabu baterije. Telefon je već trajao 29 sati i pokazao da još ima još 10 sati. Nema šanse!

Ali prije pucanja brtve, ako pogledate snimku zaslona, ​​vidjet ćete da je aktiviran način rada za štednju baterije. To znači da se aplikacije prikazuju samo kada ih otvorite i e-pošta ručno sinkronizira. Također sam pitao @sokabullah što je njegov uzorak korištenja da je postigao ovaj um-puše podvig. Njegove riječi:

Nema Wi-Fi veze. Status mreže je pričvršćen na 2G. Pregledavanje interneta je minimalno. Omogućeno je automatsko osvjetljenje. Pozadinsko osvjetljenje zaslona se isključuju nakon 30 sekundi.

Nije sasvim opsežan. Također bih volio znati o pozivima, IM-ovima, društvenim mrežama i e-pošti. Zahvalio bih mu što će nas ispuniti s tim informacijama u odjeljku za komentare. U međuvremenu, ako želite vidjeti svoj Lumia ići na dodatnu milju, omogućite Bat Saver. Gotovo ga nikada ne koristim, ali samo zbog udaraca, omogućila sam to jutros na mom 1520. Želim vidjeti kako je to iskustvo i koliko će dugo trajati prije nego što se baterija isprazni.

Molimo podijelite svoja iskustva s istezanjem vijeka trajanja baterije na pametnom telefonu u odjeljku komentara u nastavku. Hvala!

Preporučeno
Ostavite Komentar