Glavni » general » Ovo je najslabiji telefon na svijetu 2018. godine, kaže NTT Docomo

Ovo je najslabiji telefon na svijetu 2018. godine, kaže NTT Docomo

general : Ovo je najslabiji telefon na svijetu 2018. godine, kaže NTT Docomo

Novi najtanji telefon na svijetu 2018. godine je Kyocera KY-O1L, kaže japanski mobilni operator Docomo. Ono što imamo je mali uređaj koji ima 2.8 inčni zaslon ePapsa i uklapa se u vašu posjetnicu .

Ako ste ikada izrazili pritužbe o pametnim telefonima koji su sve veći i izvan našeg shvaćanja, znajte da vas je svemir čuo i da vam sada nudi izlaz. Morat ćete se uputiti na let u Japan da biste ga okusili. Dostupno je na NTT Docomo, koji KY-O1L naziva "najtanji i najlakši telefon na svijetu". Ima 2, 8-inčni jednobojni e-papirni zaslon, i tako je malen da se savršeno uklapa u držač posjetnica.

Posjetnice i vlasnici kartica veliki su posao za japanske ljude, pa nije iznenađenje da je KY-O1L proizveden u Japanu za Japan. KY-O1L se lako može nositi, jer je ista veličina s debitnom karticom koju koristimo. Teži samo 47g i ima debljinu od 5, 3 mm. Pod okriljem je 380 mAh baterija.

Nemojte brinuti o toj maloj bateriji. S monokromatskim ePaper zaslonom, vijek trajanja baterije bit će više nego u redu.

Najbolje od svega, ima LTE funkcionalnost. Povjerenje japanskih. Ako uređaj ne radi brzi internet, one se ne zanima.

Je li to najsporiji telefon na svijetu 2018. godine?

Je li Kyocera KY-O1L doista najtanji telefon u 2018?

U stvari, Kyocera KY-O1L nije najtanji pametni telefon na svijetu, ali samo jedan od najtanjih telefona na svijetu. Postoji niz drugih pametnih telefona koji su manje debeli. Na primjer: Vivo X5 Max ima debljinu od 4, 75 mm, Oppo R5 ima debljinu od 4, 85 mm, a Gionee Elife debljina od 5, 15 mm.

Također pročitajte: Fontana: Lumia 1520 Photoshoot

Dakle, što je NTT Docomo do ove tvrdnje? Marketing hype? Ili možda Japanci nisu svjesni onoga što se dobiva izvan njihovih obala. Bez obzira je li to najslabiji telefon u 2018, Kyocera KY-O1L je još uvijek cool uređaj.

Cijenim činjenicu da je ovaj telefon veći prijenosni način nego većina pametnih telefona, no njena je prenosivost na račun nekih značajki. U njemu nema kamere. Budući da za telefon ne postoji i trgovina aplikacija, ne možete preuzeti niti ažurirati nijednu aplikaciju. Vi ste zaglavljeni sa svime što dolazi s pjegama.

Može se reći da je to mala cijena koju treba platiti za prenosivost? Mogu li dodati i da se prodaje za 32.000 jena (to je oko $ 300 ili N108.300)? Mala cijena zapravo.

U međuvremenu, kladim se da nitko neće nazvati ovaj telefon svojim imenom modela, KY-O1L. Kay-yai-oh-wan-el . Tko ima energiju za to? Pitam se što će cool ime Generation X doći.

Slijedite MobilityArena na društvenim medijima!

Ne zaboravite nas pratiti na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Preporučeno
Ostavite Komentar