Glavni » general » Zato će Micro SD kartice uskoro biti ukinute

Zato će Micro SD kartice uskoro biti ukinute

general : Zato će Micro SD kartice uskoro biti ukinute

Otkad je prvi iPhone objavljen 2007. godine bez utora za mikro SD karticu, kritičari su zazvali, kao i zašto je to tako napravljeno. Apple je sve gluhih ušiju, i dalje proizvodi telefone bez utora za SD karticu. Jeste li mislili da su to slijepo?

Samsung je uvijek bio predlagatelj suprotnosti od Applea. Izrada uređaja s izmjenjivim baterijama, a najznačajnija je i prostor za vanjske mikro SD kartice. Taj je trend nastavljen do oslobađanja najnovijeg zastava, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge bez utora za mikro SD kartice. Jesmo li ikad razmišljali pitati zašto je iznenadni prekidač?

Vidiš; ima utor za mikro SD karticu je lijep. Pomaže vam proširiti pohranu telefona, omogućujući vam da pohranite više stvari ili imate više sadržaja na uređaju, ali to je jedina značajna prednost koju dobivate.

S druge strane, pomoću mikro SD kartice dolazi s mnogim problemima. Osim onog koji je isporučen s vašim uređajem, teško je nabaviti dobru i originalnu memorijsku karticu. Većinu vremena kupujemo lažne, što zauzvrat uvelike utječe na performanse naših telefona.

Govoreći o izvedbi, imaju mikro SD karticu znatno usporava vaš telefon. Objasnit ću: kada se sve aplikacije instaliraju na unutarnju pohranu, rade glatko i učinkovitije uz manje zaostajanja. Preokrenuti je slučaj kada se instaliraju na mikro SD karticu. To je zato što telefon ulaže više napora za čitanje / pisanje podataka s 'vanjske' SD kartice.

Ovdje vam je rečeno da kupite Micro SD karticu klase 10, jer to je najbrža brzina pisanja, ali još uvijek utječe na ukupnu izvedbu.

Također pročitajte: Preuzmite ove vrhunske aplikacije za Windows Phone besplatno

Tijekom lansiranja S6, Samsung je hvalio da uređaj neće zaostajati, što podupire i činjenica da telefon nema mikro SD utor.

Proizvođači bi to trebali znati, ako morate ukloniti utor za mikro SD karticu:

  • Pobrinite se da je unutarnja pohrana dovoljno velika (a ne onaj hrabar 16GB TECNO Phantom Z Mini).
  • Pazite da uključite značajku USB-OTG. To dolazi kao utjeha onima koji i dalje trebaju biti u mogućnosti premjestiti datoteke oko.

Mislite li da je odlično korištenje Micro SD kartica dobra stvar? Vaše su misli dobrodošli.

Preporučeno
Ostavite Komentar