Glavni » general » Zato BBM će na kraju uspjeti

Zato BBM će na kraju uspjeti

general : Zato BBM će na kraju uspjeti

Već neko vrijeme volim BBM (BlackBerry Messenger), ali u frustraciji nedavno sam ovo tweetovao:

Poštovani @BBM, kontaktirajte @Whatsapp kako bi saznali od njih kako oni čine svoj Windows Phone aplikacija glatko. Ne može biti previše teško.

- G. Mo (@moverick) 1. kolovoza 2015


Ovo nije prvi put da se žalim na probleme s aplikacijama BBM-a na različitim platformama. Iskustvo je sasvim drukčije dok se krećete s jedne platforme na drugu. Evo kako se iskustvo degeneriralo:

BlackBerry 10> OS Android> iOS> Windows Phone.

Drugim riječima, BBM iskustvo najbolje je na uređaju BlackBerry 10 i degenerira se do najgorih na Windows Phoneu. U međuvremenu, njegov znatno veći suparnik, WhatsApp lako donosi prekrasna korisnička iskustva bez obzira na platformu koja se koristi. BBM treba špijunirati WhatsApp, ili čak ići im moliti za tajni recept.

Sada, ovdje je posao: Umoran sam od BBM-a. Umoran sam što sam rekao da koristim uređaj BlackBerry ako želim najbolje iskustvo BBm-a. Umorno sam govoriti ljudima da dobiju BB10 uređaj ako žele najbolji BBM iskustvo. Što je pakao! Ovo je 2015., a korisnici bi trebali moći upotrebljavati bilo koji uređaj koji hvata svoje fancy, a da se ne snosi za otkup od strane jedne aplikacije. JEDAN.

Dakle, možda je vrijeme da zaboravim na BBM i samo koristim WhatsApp za sve moje potrebe za razmjenom trenutnih poruka. Bilo da nosim BlackBerry 10 smartphone, Android smartphone, Windows smartphone ili iPhone, WhatsApp samo radi.

Preporučeno
Ostavite Komentar