Glavni » general » To je ono što troškovi Ntel Pay-As-You-Go-a koštaju

To je ono što troškovi Ntel Pay-As-You-Go-a koštaju

general : To je ono što troškovi Ntel Pay-As-You-Go-a koštaju

Izgubite je do znatiželje. Ako želite, možda dosadu. Nije važno. Otišao sam tražiti informacije o tome što će Ntel Pay-As-You-Go podaci koštati. Znate, neki potencijalni pretplatnici odbijaju cijenu najavljenih podataka. Na primjer, neprekidni test testova nudi "neograničen" internet za 30 dana po cijeni od N10.000. Mnogi ljudi to ne mogu priuštiti. Dakle, možda se podaci s Pay-As-You-go-om mogu nešto igrati.

Moj je nalaz bio toliko nevjerojatan da sam morao izvući kalkulator i ponovno škripacati brojeve. Konačno, pribjegla sam Twitteru za pomoć:

N40 / MB za pregledavanje putem plaćanja. Nije li to skupo? Ja obrađujem ovo pogrešno?

- G. Mo (@moverick) 11. lipnja 2016. godine


Yup; starost nije bila zabrljala s glavom. Moji su izračuni bili točni. Ntel Pay-As-You-Go troškovi podataka N40 / MB. N40 prljava naira po megabajtu! Barem, to je ono što kaže Ntelova web stranica. Je li pogreška pogreške ili neka druga pogreška? Jesu li oni htjeli upisati N4 / MB? ili N0.40 / MB? Ne znam.

Ali samo da budete sigurni, izračunajte koliko će vam 1 GB podataka koštati ako koristite plaćanje kao i za pregledavanje na Ntelovoj 4G mreži. PS : Do. Ne. Nakaza. Van.

Preporučeno
Ostavite Komentar