Glavni » general » Upravo je to Lenovo u Nigeriji

Upravo je to Lenovo u Nigeriji

general : Upravo je to Lenovo u Nigeriji

U nastojanju da poveća svoju prisutnost na nigerijskom mobilnom tržištu, Lenovo provodi program senzibilizacije na nacionalnoj razini. Marka je bila u punom učinku 25. veljače, u Garkiju, Abujinoj podružnici SLOT-a, glavnog distributera telefona. Prema riječima predstavnika SLOT-a s kojim sam razgovarao, aktivnost je bila dvodnevna avantura i započela je 24. u toj grani. Trgovina i okolica bili su puni robne marke Lenovo, DJ je igrao vani, au trgovini su bili prisutni broj predstavnika prodaje, prisustvovanje klijentima i klijentima.

Predstavnik je nadalje rekao da program senzitizacije uglavnom obuhvaća trgovinske aktivacije. To stvara svijest o robnoj marki tako da predstavnici tvrtke Lenovo pružaju podršku za prodaju vlasnicima trgovine. Izjavio je da je to način da tvrtka pruži podršku za telefonske dilere koji prodaju svoje robne marke, osim što gura prodaje za ove distributere.

Najbrže rastuće PC tvrtke u svijetu koja je prošle godine stekla mobilnu mobilnost tvrtke Motorola relativno je nova u prostoru nigerijskog smartphone uređaja i mora se nositi s rastućom konkurencijom ne samo velikih imena već i manjih marki poput TECNO-a koji potresaju tržište. Aktivacije trgovine namijenjene su pomoći Lenovu u iskorištavanju dostupnosti medija kojima pristupnici telefona imaju pristup.

Program senzitizacije trenutno je u Lagosu, Port-Harcourtu, Owerri i Abujiji; s više država da budu integrirani u budućnosti, prema predstavniku Lenova. Ako sve ide prema planu, tvrtka se nada povećanju tržišnog udjela, popularnosti robne marke, preferencijama i živosti.

Također pročitajte: Infinix Note 3 Nougat Update donosi Screen Split, više

Lenovo proizvodi uređaje u različitim segmentima, od računala do mobilnih telefona. Trenutno u svom portfelju je low end A319 smartphone koji radi na Androidu i ima WVGA zaslon, 1.3GHz dual core procesor i dual SIM utora. Prodaje oko 15.000. Tvrtka također ima vodeći brod u Vibe Z2 Pro koji se prodaje za oko N130, 000.

Preporučeno
Ostavite Komentar