Glavni » general » Ovo je pravi način otključavanja iPhone uređaja

Ovo je pravi način otključavanja iPhone uređaja

general : Ovo je pravi način otključavanja iPhone uređaja

Postoje određene tvrtke koje prodaju zaključane iPhone uređaje. Ovi pametni telefoni mogu se koristiti samo s jednom mrežom, a svi znamo da to nije prikladno. Ima puno ljudi koji tvrde da mogu otključati ove iPhone, ali su uglavnom prevare. Možete otključati iPhone, uključujući iPhone 6, 6 Plus, 6S, 7 i 7 Plus, po maloj cijeni.

Imajte na umu da besplatni softver za otključavanje iPhone uređaja više ne funkcionira. Otkad je izdan iOS 7, ti su programi prestali biti učinkoviti, jer je Apple ažurirao skriptu za operacijski sustav. Stoga se ne smetajte besplatnim softverom koji vidite na mreži koji tvrdi da otključava iPhone.

Nositelji koji zaključavaju te uređaje mogu ih otključati za vas. Sve što trebate učiniti je platiti naknadu koju je tvrtka trebala platiti. To će omogućiti tvrtki da dopušta popis vašeg uređaja.

Također, iPhone 6 možete otključati pomoću IMEI. Samo slijedite ove upute:

  1. Saznajte IMEI vašeg uređaja
  2. Posjetite službenu web stranicu za iPhone 6s otključavanje, gounlockboot.com/unlock-iphone-6s.
  3. Unesite svoj IMEI i svoje osobne podatke na web stranicu. Primit ćete e-poruku kada je uređaj otključan.
  4. Umetnite novu SIM karticu i spojite se na WiFi ili iTunes da biste aktivirali uređaj.

Postoji nekoliko web mjesta na kojima možete provjeriti je li vaš uređaj zaključan ili otključan. Jednostavno posjetite bilo koju od ovih web mjesta, odaberite svoj iPhone model i unesite svoj IMEI. Web-lokacija će vam pokazati status mobilnog operatera vašeg uređaja. Zapamtite da besplatno otključavanje iPhona nije stvarno moguće, stoga nemojte ni pokušavati.

Također pročitajte: Zašto Samsung 24-mjesečno [Double] jamstvo?
Preporučeno
Ostavite Komentar