Glavni » general » Ovaj hogwash je iPhone X klon koji pokreće Android 8

Ovaj hogwash je iPhone X klon koji pokreće Android 8

general : Ovaj hogwash je iPhone X klon koji pokreće Android 8

IPhone je vjerojatno najkonklonija pametnih telefona. Svake godine baca novi klon najnovijeg modela iPhonea. Ove se godine ne razlikuje, jer već imamo iPhone X klon i radi vrlo up-to-date softver: Android 8 Oreo. Pozdravite Hotwav Simbol S3. Imamo informacije o njemu, zahvaljujući PhoneRadaru.

Što ovo iPhone X klon dovodi do tablice?

Za razliku od iPhonea kojeg kopira, pokušaj skrivanja gornjih i donjih okvira Symbola S3 nije tako pametan ili uspješan kao i iPhone X. Mnogi "bezolovni" pametni telefoni zapravo imaju one gornje i donje okvire. Da; skrivaju ih pametno.

Zaslon je veliki 6-inčni IPS rad s rezolucijom od 1440 x 720 piksela i omjerom slike 18: 9. S3 ima dvije dvostruke kamere - jedna na prednjoj strani, a druga na leđima. Selfie dual kamera je kombinacija od 16 megapiksela i 2 megapiksela, a straga ima kombinaciju od 13 megapiksela i 2 megapiksela. Stražnji fotoaparat također izgleda poput iPhonea X.

Koliko je moćan naš klon? Pokreće ga procesor Quad-core Mediatek MT6739 zajedno s 2 GB RAM-a. Unutarnja pohrana je 16 GB. Kao što je ranije spomenuto, radi Android 8 Oreo. Uostalom, Android OS je besplatan. Jednostavno peasy. Dakle, ukrasti iPhone X's fizički dizajn i ulijte u ljusku posluživanje Android Oreo.

Mogla bi izgledati kao Apple iPhone X na vanjskoj strani, ispred i iza, ali Hogwash S3 ... žao mi je, Hotwav Symbol S3, vrlo jeftina i bez soul copy kopija.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar