Glavni » general » Ta aplikacija vam može pomoći da cijelo vrijeme smartphone zaključate s 3G uređajem

Ta aplikacija vam može pomoći da cijelo vrijeme smartphone zaključate s 3G uređajem

general : Ta aplikacija vam može pomoći da cijelo vrijeme smartphone zaključate s 3G uređajem

U 2014. objavio sam članak o istom predmetu. Članak se temeljio na mojem iskustvu s Motorola Moto G. Pogledajte Kako otvoriti Motorola Moto G samo na 3G. Dok većina Androidovih pametnih telefona omogućuje povezivanje mrežnog moda samo s 3G (koji se nazivaju samo kao WCDMA), neki proizvođači napuste ovu opciju. Motorola je jedan od njih.

Na Moto G i Nexusu 6 raspoloživa je opcija postavljanja željenog mrežnog modula, što znači da telefon najprije traži taj način rada i pada natrag na niže kada to ne uspije pronaći. Povezivanje telefona s mrežnim načinom znači da ostaje u tom načinu rada cijelo vrijeme.

Taj članak u 2014. ukazao je na aplikaciju pod nazivom Obavijest o promjeni koji je riješio problem za mene. Međutim, ta je aplikacija ažurirana i više nema tu značajku. Napokon, nisam je mogao pronaći (ako je još uvijek tu, učinite holla). Pa, pronašao sam još jednu aplikaciju: Radio Switcher.

Ako vaš Android telefon ne dopusti povezivanje samo s 3G, pomoću programa Radio Switcher i drugih sličnih aplikacija, to možete učiniti jednostavno.

Preuzmite Radio Switcher za Android

Preporučeno
Ostavite Komentar