Glavni » general » Ovaj 5.5-inčni phablet od Infinixa je "Jim's Big Thing"

Ovaj 5.5-inčni phablet od Infinixa je "Jim's Big Thing"

general : Ovaj 5.5-inčni phablet od Infinixa je "Jim's Big Thing"

Vi ste svi bili zadirkivani do smrti od strane Infinix, Jumia i MTN i nešto veliko dolazi. Pa, "Jim's Big Thing" je prošli tjedan stigla Mobility Towers u pripremi za reviziju. To je 5, 5-inčni Android Kitkat okta-jezgra phablet s masivan 4.000 mAh baterija. Zvuči sočno, ali Infinix također kaže da je Jim's Big Thing brzo punjenje, što vam omogućuje da dobijete 12 sati trajanja baterije sa samo 20 minuta punjenja.

Sjećam se da je na forumu prošle godine na koji sam bio pozvan, kada je Infinix zatražio ključnu značajku koju bi potrošači voljeli imati na svom smartphone uređaju, spomenuo sam vrlo dobar životni vijek baterije i brzo punjenje. Drugi prisutni bili su suglasni. Čini se da je Infinix slušao.

Postoji 8 megapikselna stražnja kamera s LED bljeskalicom. Infinix kaže da fotoaparat s prednje strane od 2 megapiksela podržava snimanje u širokom kutu od 75 stupnjeva.

Nakon nekoliko tjedana zadirkivanja, Infinix i Jumia konačno su otkrili ovaj novi uređaj na događaju danas poslijepodne u Lagosu. Dakle, kakav je identitet "Jim's Big Thing"? To je službeni naziv Infinix Hot Note X511, a ovdje je u cijeloj svojoj slavi:

U međuvremenu, objesiti se. Naša je cjelovita recenzija na putu. Mi ćemo staviti na testiranje svakog od Infinixovih tvrdnji i titilirati vas sa svim sočnim detaljima. Uklonite svoja pitanja, molim vas!

Ažuriranje : Infinix HOT Note X551 (zlato) trenutačno je dostupan na predbilježbi tvrtke Jumia po cijeni od samo N23, 500.

Preporučeno
Ostavite Komentar